29 Березня 2024, 15:51 | Реєстрація | Вхід
/ «Земля Загублених» Катерини Калитко | Харків - 24 Жовтня 2017

«Земля Загублених» Катерини Калитко | Харків

Категорія: «Події»
Дата: 24 Жовтня 2017 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 795


Харківcька Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книжки Катерини Калитко «Земля Загублених, або Маленькі страшні казки», що відбудеться 24 жовтня за участю авторки. Початок – о 18.30.

Земля Загублених щодня дрейфує морями альтернативної географії строго паралельно із нашою щоденною, звичною географією. Земля Загублених виникла для того, щоб надто інші люди, витіснені з «нормального» світу, мали куди піти. Виросла з потреби в укритті та оперті. Вона перероджується і розростається щоразу, коли черговий інакший переживає свою відкинутість, і тому постійно оточена водою, як ембріон. Тому й усі неймовірно різні люди цього малого світу – так чи інакше родичі, так чи інакше повторюють долі одне одного. Ця книжка в ритмі дихання – про них. Кожна історія – як міст через воду, щоб пройти і навчитися дихати в унісон з іншими.


Катерина Калитко – поетка, прозаїк, перекладачка. Народилася 1982 року у Вінниці. Закінчила Києво-Могилянську академію. Журналіст за фахом. Лауреат конкурсів «Гранослов», «Смолоскип», поетичного фестивалю «Молоде вино», літературної премії ім. Богдана-Ігоря Антонича «Привітання життя», премій «Благовіст» і «Культреванш», Кришталевої премії Віленіци. Авторка п’яти поетичних збірок, численних публікацій у періодиці, альманахах та антологіях (зокрема, в низці знакових, таких як «Початки», «Молоде вино», «Колекція», «Дві тонни»), а також прозової книги «М.істерія». Перекладає з балканських мов.


Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей». Тел.: (057) 717 03 99


0 коментарів

Залишити коментар

avatar