29 Березня 2024, 07:50 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Сергія Мартинюка «Король дощу» - 19 Лютого 2022

Презентація книжки Сергія Мартинюка «Король дощу»

Категорія: «Події»
Дата: 19 Лютого 2022 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 260


Презентація книжки Сергія «Колоса» Мартинюка «Король дощу» у Харкові.

19 лютого о 15:00 запрошуємо на презентацію книжки Сергія «Колоса» Мартинюка «Король дощу». Зустріч з письменником, лідером гурту «Фіолет» та арт-директором фестивалю «Бандерштат» відбудеться у Книгарні «Є» (Харків, вул. Сумська, 3). Модерує неперевершений Артем Полежака.

Нова книжка Колоса про пару закоханих, що проживають і переживають (кожен у свій спосіб) ковідну весну в столиці, а ще – про віднайдення втраченого і ціну, яку ми готові заплатити, аби змінити щось по-справжньому. В романі «Король дощу» описані стосунки Кості і Мар’яни, а ще їхні переживання на тлі пандемії, взаємини з собою, батьками та соціумом. Атмосфера в тексті знайома і пронизлива, як же завершиться ця історія?

Це типові представники покоління зумерів, свідомість яких формувалася в епоху інтернету. Попри різні смаки, погляди на життя і соціальний статус, їхні почуття переросли в кількарічні стосунки. Раптовий спалах епідемії змусив героїв повернутися до батьківських стін і по-новому відкривати для себе спілкування з рідними, позначене травматичним спадком минулого.

Сергій «Колос» Мартинюк – український музикант, поет, письменник, громадський діяч, організатор фестивалів, засновник та лідер гурту «Фіолет». Автор двох романів та поетичної збірки. Перший роман, «Капітан Смуток», став одним з найяскравіших прозових дебютів останніх років в українській літературі, другий «Рок-н-рол» – присвячений закуліссю української рок-сцени.

Артем Полежака – поет, що однаково успішно пише лірику і сатиру, виграє слеми та прокладає віршами шляхи до сердець. Лауреат Міжнародної літературної премії ім. Олеся Ульяненка за порно-поему «Jenna» та конкурсу «Стоп цензурі!» в номінації «Вірш». Автор пісень для таких виконавців, як «Kozak Sistem», Орест Лютий, «Телері», «Бумбокс», «TaRuta» та поетичних збірок «Стіхи о жизні» (2016), «Навісні пісні» (2018), «Люди у пошуках щастя» (2020).



0 коментарів

Залишити коментар

avatar