25 Квітня 2024, 15:57 | Реєстрація | Вхід
/ Читання книжки «Маленький Санта» Йоко Маруями - 21 Грудня 2019

Читання книжки «Маленький Санта» Йоко Маруями

Категорія: «Події»
Дата: 21 Грудня 2019 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 551


У харківській книгарні «Є» триває Адвент. Ми вже читали «Як меллопи Різдво святкували» Томі Унгерера, «Різдво у лісі» Ульфа Старка та «Про Грінча, який украв Різдво» Доктора Сьюза, виготовляли різдвяні вінки на двері, паперові вітражі за мотивами казки Старка, порівнювали книжку про Грінча з анімаційним фільмом. 

А цього разу ми читатимемо книжку-картинку Йоко Маруями «Маленький Санта» (ВСЛ) та виготовлятимемо різдвяні листівки на подарунок друзям і родичам. Захід відбудеться 21 грудня. Час можна обрати: початок – або об 11:00, або о 16:00.

«Маленький Санта» – зворушлива книжка-картинка японської ілюстраторки Йоко Маруями, яку вона створила у мандрах Скандинавією – розповідає про подарунки й дари, добре серце та неймовірні бажання, що справджуються в різдвяний час. Понад усе на світі маленький Санта мріє хоч раз зустріти Різдво зі своїм татом — Санта Клаусом. Але щороку татусь страшенно заклопотаний: стільки подарунків потрібно роздати дітям за ніч, до стількох осель навідатися! Невже й цьогоріч Санта-молодший сидітиме вдома сам-один?..

Вхід – за попередньою реєстрацією або 098 615 26 23 (Олена).



0 коментарів

Залишити коментар

avatar