19 Квітня 2024, 21:25 | Реєстрація | Вхід
/ 20 квітня: Засідання літературної студії «Сім герц» - 20 Квітня 2017

20 квітня: Засідання літературної студії «Сім герц»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Квітня 2017 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 762


Тернопільська Книгарня «Є» запрошує усіх охочих на засідання літературної студії «Сім герц». Захід відбудеться 20 квітня. Початок – о 18.00. Модератор і керівник — Юрій Вітяк.

Любите літературу? Багато читаєте? Пишете твори, бажаєте показати їх широкому загалу та вислухати справедливу критику? Запрошуємо на регулярні засідання літературної студії «Сім герц» – можливо, саме вас не вистачає українській літературі?!

«Сім герц» – літгенерація свідомої молоді, яка намагається абстрагуватись від нав’язливих поетичних кліше, ідіостильних копірайтів та графоманських епатажних тенденцій. Безперервна робота над гравіруванням текстів, розширення ідейно-тематичних кіл стали для нас непорушними правилами. Вірші більшою мірою тяжіють до артхаусного, елітарного письменства. Превалює філософська лірика з усіма її модифікаціями.

Практикуємо метод «електричного стільця», запозичений у німецької «групи 47», за якого людина, яка презентує свій текст, сідає посередині аудиторії і мовчки вислуховує критичні оцінки та слухацькі відгуки. Опісля поет висловлює свою позицію з приводу почутого, інтерпретує текст або ж певні його частини.


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar