20 Квітня 2024, 09:54 | Реєстрація | Вхід
/ «Баобаб та інші історії» Алли Дорош у Києві - 24 Листопада 2016

«Баобаб та інші історії» Алли Дорош у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 24 Листопада 2016 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Спаська, 5, м. «Контрактова площа»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 978


Київська Книгарня «Є», літературна платформа «Літмайданчик» від Агенції Культурного Розвитку та видавництво «Електрокнига» запрошують на презентацію збірки Алли Дорош «Баобаб та інші істроії», яка відбудеться 24 листопада. Початок — о 19.00. Модератор — Світлана Дідух-Романенко

«Баобаб та інші історії» - дебютна прозова збірка Алли Дорош, що складається з новел і оповідань різних за жанром і тематикою. Книга ввійшла до довгого списку конкурсу «Книга року 2016» BBC Україна. 

Заглавний «Баобаб» – це історія про жадобу, спокусу, випробування й пошук мірки людського, що звучить у інтерпретації одразу чотирьох нараторів - кожен переповідає свою авантюрну версію афери з діамантами у повоєнній Ліберії, і жоден не має монополії на правду – остаточна версія подій покладається на інтуїцію читача. 


Більшість історій Алли Дорош розгортаються в дещо екзотичних і екстремальних локаціях – окрім Ліберії, це Нью-Йорк і Брюссель, ірландський острів Ачилл, очуднене село рідного Поділля і далекий Нентакет. Є оповідання, в які химерним чином проникають і Майдан, і війна на Сході України (це історії хірурга, що кидає практику заради військового госпіталю в АТО, фрікуватого волонтера, що гине, не встигнувши завоювати дівчину - кохання свого життя, родичів загиблого на Сході воїна, якого не хоче відспівувати церква московського патріархату).


Київська Книгарня «Є», вул. Спаська, 5, м. «Контрактова площа». Тел.: (044) 351 13 38


0 коментарів

Залишити коментар

avatar