18 Квітня 2024, 14:35 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірок «Це ж елементарно, сер!» - 17 Листопада 2016

Презентація збірок «Це ж елементарно, сер!»

Категорія: «Події»
Дата: 17 Листопада 2016 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Спаська, 5, метро «Контрактова площа»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 927


Київська Книгарня «Є» та літературна платформа «Літмайданчик» запрошують на презентацію збірок детективної прози із серії «Це ж елементарно, сер!», яка відбудеться 17 листопада. Початок — о 18.00.

Літературна платформа «Літмайданчик» від Агенції культурного розвитку та видавництво «Електрокнига» запрошують на презентацію детективних збірок «Без терміну давності» та «Манiяк на замовлення». Модератор — Андрій Кокотюха

Обидвi збірки оповідань є результатами конкурсу гостросюжетної малої прози й пропонують твори переможців. Згідно з умовою конкурсу «Це ж елементарно, сер! 2.0» автори мали надсилати детективні оповідання з елементами горор / містики / психо. Саме тому і виникла ідея назвати цю книгу «Маніяк на замовлення», а на обкладинці помістити клоуна, який, завдяки легкій руці Стівена Кінга, став символом для творів у горор та психо стилі. 


Для книги «Без терміну давності» авторам, котрі хочуть спробувати себе в детективі, пропонувалося писати в історичних декораціях. Автори - переможці конкурсу на місце у збірці впорались, і ми маємо можливість читати детективні оповідання, події яких відбувалися у різні епохи, від сивої давнини до початку двадцятого століття. 

Ми запрошуємо авторів, які працюють у детективному жанрі, письменників, чиї оповідання увійшли у книги, а також всіх-всіх-всіх!!!


Київська Книгарня «Є», вул. Спаська, 5, м. «Контрактова площа». Тел.: (044) 351 13 38


0 коментарів

Залишити коментар

avatar