28 Березня 2024, 17:12 | Реєстрація | Вхід
/ ІII Конкурс поезії та авторської пісні «Хортицькі дзвони» - 15 Жовтня 2016

ІII Конкурс поезії та авторської пісні «Хортицькі дзвони»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 14 Жовтня 2016 (П'ятниця)
Час: 23:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Місце: Запорізький національний університет
Адреса: вул. Жуковського 66а
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1981


До 15 жовтня триває прийом молодої української поезії та української авторської пісні на Всеукраїнський конкурс імені Марини Брацило «Хортицькі дзвони» - 2016.

Умови участі у ІІІ Всеукраїнському конкурсі 
молодої української поезії та української авторської пісні 
імені Марини Брацило «Хортицькі дзвони»  

1. Конкурс поетів-початківців та тих, хто  шукає себе в українській авторській пісні, проводиться у двох номінаціях: «Поезія» та «Авторська пісня». В рамках основних номінацій, можна також позмагатися за спец призи:
  • у номінації «Поезія»: спецприз за  патріотичні мотиви в поезії та спецприз за висвітлення в поезії теми збереження родинних цінностей;
  • у номінації «Авторська пісня»: спецприз за написання  одної чи декількох пісень на слова Марини Брацило.  
2. До участі в конкурсі допускаються молоді автори віком від 15 до 25 років, які у визначений термін подали рукописи власних поетичних творів чи аудіозаписи пісень (мова конкурсу – державна – українська). Можливе подання  матеріалів на конкурс одразу в обох номінаціях.

3. Для участі у номінації «Поезія» рукописи поетичних творів (20-25 віршів)  надаються у форматі Microsoft Word (* doc, * rtf), шрифтом № 14 (Times New Roman), через 1,5 інтервал, формат А-4 ; усі поля (верхнє, нижнє, праве, ліве) – 2 см;

Для участі у номінації «Авторська пісня» надається аудіозапис двох пісень на цифрових носіях ( у акустичному виконанні) та тексти до них.

4. До матеріалів додаються:
  • анкета учасника;
  • автобіографія; 
  • фотокартка розміром 10 х 15; 
  • повна домашня адреса, номер телефону та e-mail. 
5. Журі не розглядає твори, які носять антиукраїнський характер; пропагують насильство, расизм; містять ненормативну лексику або написані суржиком.

6. Подані рукописи не повертаються і не рецензуються.

7. З метою сприяння більшій об’єктивності відбору переможців, Оргкомітет, згідно з Положенням, надає  для розгляду Журі конкурсні роботи у анонімному порядку (під псевдонімами) згідно з реєстрацією. 

8. Положенням про конкурс передбачається кількісний ліміт переможців (лауреатів) конкурсу в кожній номінації – не більше чотирьох осіб (І, ІІ та ІІІ місця), яким присвоюється звання «Лауреат конкурсу молодої української поезії та української авторської пісні «Хортицькі дзвони» імені Марини Брацило». Окрім Лауреатів, Журі визначає також два дипломанти (по одному в кожній номінації), яким присвоюється звання «Дипломант конкурсу молодої української поезії та української авторської пісні «Хортицькі дзвони» імені Марини Брацило». Визначаються також переможці в рамках  зазначених спецпризів. У разі низької якості творів Журі конкурсу уповноважене не відзначати жодного лауреата (дипломанта) конкурсу на рік.

АНКЕТА УЧАСНИКА
Всеукраїнського конкурсу молодої української поезії та української авторської пісні імені Марини Брацило «Хортицькі дзвони»

1. Прізвище, ім’я, по батькові
2. Дата народження
3. Місце роботи чи навчання
4. Повна домашня адреса 
5. Контактний телефон(мобільний) 
6. e-mail. 
7. Ваша участь у роботі творчих студій, гуртків, колективів
8. Ваші перемоги в подібних творчих конкурсах

Додаткова інформація щодо проведення Конкурсу на сайтах Запорізького національного університету та www.bratsylo.com.ua, за тел. 061-289-12-82 (кафедра українознавства), 067-648-17-17, 099-055-46-07 (координатор Стадніченко Ольга Олександрівна).

Рукописи та аудіо записи пісень надсилати до 15.10.2016 року на адресу Оргкомітету (e-mail: stadnichenkoo-1@ukr.net), або подавати особисто: 

69063, м. Запоріжжя, вул. Жуковського 66а, 
Запорізький національний університет, 
кафедра українознавства (корп. 2 ауд.413)

Оголошення переможців та церемонія їх нагородження за участю широких кіл громадськості відбудеться в Запорізькому національному університеті 2 грудня 2016 року на Гала-концерті, приуроченому до дня народження поетеси та пісняра Марини Брацило. 


Подробиці на сайті конкурсу: https://goo.gl/rvDYTd


3 коментарів

avatar
[size=14]А чи будуть десь в Iнтернетi до 2-го грудня опублiкованi результати конкурсу? Бо звiдки буде вiдомо чи буде потрiбно ïхати на нагородження в Запорiжжя?...
avatar
Скажіть, будь ласка, учасниками конкурсу можуть бути автори віком до 25 років включно?
avatar
за уточненнями зверніться будь-ласка за адресою stadnichenkoo-1@ukr.net

Залишити коментар

avatar