18 Квітня 2024, 06:07 | Реєстрація | Вхід
/ Участь у 68-му Франкфуртському книжковому ярмарку - 30 Серпня 2016

Участь у 68-му Франкфуртському книжковому ярмарку

Категорія: «Події»
Дата: 30 Серпня 2016 (Вівторок)
Час: 10:00
Місто: Франкфурт-на-Майні
Адреса: Ludwig-Erhard-Anlage 1
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1295


Робоча група у складі представників МЗС, Мінкульту, Книжкового Арсеналу, Форуму видавців, Meridian Czernowitz, Української асоціації українських видавців і книгорозповсюджувачів розпочала підготовку національного стенду на найбільшій книжковій виставці світу.

Інформуємо вас щодо формування стенду й каталогу книг України на національному стенді на 68-го Франкфуртського ярмарку. Зокрема повідомляємо, що є можливість взяти участь у спільному стенді українських видавців.

Вартість участі – 200 євро, що включає такі опції:
  • оренда 4 полиць довжиною 1 метр;
  • безкоштовне розміщення реквізитів у альманасі авторів, листівці-розгортці «Українські видавці / Франкфурт 2016 / номер холлу і стенду», буклеті «Український книжковий ринок», програмі заходів (див. як виглядав минулорічний каталог) за попереднім погодженням організаторів;
  • можливість безкоштовно організовувати події на невеликому презентаційному майданчикові за попереднім погодженням організаторів;
  • можливість бронювання часу для переговорів і зустрічей на стенді (у разі своєчасного подання заявки з графіком їх проведення).
Просимо сповістити про свою готовність взяти участь до 20 серпня. Оскільки місць є обмежена кількість, організаційний комітет надаватиме перевагу тим охочим, які перші зголосилися взяти участь. Реквізити оплати надішлемо у відповідь.

Фото: Ольга Гончар, 2015 р.

Також ви можете подати інформацію про ваше видавництво у друковану продукцію.

Видавництво надсилає англійською мовою:

  1. анкету видавництва (назва, рік створення, кількість найменувань протягом року, позиціювання на ринку і спеціалізація і т. ін.), до 10 найбільш знаних авторів. Адреса видавництва, контакти особи, яка відповідає за міжнародні договори й купівлю прав. До 1000 знаків. Увага: Якщо минулого року така інформація була надана, то звірити її з інформацією у каталозі за 2015 рік і при потребі внести правки.
  2. вказати контакти відповідальної особи (літагента), з якою іноземні інституції вестимуть переговори щодо співпраці.
  3. вказати контакти (телефон, електронну пошту) відповідальної особи, з якою представники робочої групи могли узгоджувати деталі.
  4. надіслати інформацію про книжки (автор, назва, анотація, вихідні відомості), які перекладалися іншими мовами й вийшли в іноземних видавництвах за останні 5 років (вказати, у яких видавництвах вийшли переклади).
N.b.: Звертаємо вашу увагу, що в кого немає можливості перекладу, ми перекладемо тексти. У будь-якому разі всі англомовні тексти, надані вами, будуть вичитуватися редактором.

Робоча група й експертна рада залишає за собою право відбору.


Додатково інформуємо, що на національному стенді України буде розташований невеликий майданчик для презентаційних заходів. Поки що програма заходів України лише формується. Просимо надсилати пропозиції, поради щодо участі ваших авторів у заходах, формат і опис події.

Зверніть увагу, що робоча група не має можливості профінасувати поїздку автора. Можливо, у вас виникли інші формати співпраці — ми готові їх обговорити.
Термін подання заявок – до 30 серпня.

Заявки надсилаються на електронну адресу Оксани Хмельовської:
o.hmelyovska@gmail.com, тел.: (066) 117-30-18, (093) 063-16-92

Сайт ярмарку: buchmesse.de | Frankfurter Buchmesse 2016 у Fb: facebook.com/events/1756871584570135/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar