25 Квітня 2024, 19:42 | Реєстрація | Вхід
/ Книга Валентина Бердта «Все починається в 13» - 4 Червня 2016

Книга Валентина Бердта «Все починається в 13»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Червня 2016 (Субота)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Київський Будинок Книги
Адреса: вул. Льва Толстого, 11/61
Рейтинг: 3.7
Матеріал додав: Serpent
Кількість переглядів: 3730


Валентин Бердт розповість, як не нудьгувати влітку. 
У Києві письменник презентує книгу «Все починається в 13» 

У суботу, 4 червня, до Київського Будинку Книги завітає хаківський письменник Валентин Бердт (автор книг 
«Марципан Пломібрович»«Мій друг Юрко Цикуль та інші») з новинкою «Все починається в 13», що вийшла у «Видавництві Старого Лева»Модеруватиме зустріч письменниця Зірка Мензатюк

Книжка «Все починається в 13» стане чудовим доповненням бібліотеки тінейджера. Адже події у ній розгортаються на початку літа, а захопливий сюжет доводить – справді, найбільші пригоди у житті починаються, як тільки тобі виповниться тринадцять. Герої Валентина Бердта – школярі, яких відправили на літні канікули не у дитячий табір і не у гірський похід, а у ... село. Здавалося, от де страшенна нудьга! Натомість вони потрапляють у справжні пригоди і навіть містичні явища – друзі наважуються піти на нічний цвинтар, а там і до паранормальних подій недалеко. Від такого не занудьгуєш, а навпаки наберешся страху… Чи подолають друзі небезеку і чим завершаться неймовірні літні канінули розповість учсниками фестивалю Валентин Бердт.



Валентин Бердт – письменик, журналіст. Автор книг "Верлібри. Потойбіччя" (1991 р. "Видавець"), "Марципан Пломібрович" (2009р."Видавництво Старого Лева") у співавторстві з Яною Бердт, "Мій друг Юрко Цикуль та інші" (2010р. "Видавництво Старого Лева"). Дипломант конкурсу "Коронація слова" 2009 р. Мешкає у Харкові. Працює кореспондентом газети "Магістраль".


Субота, 4 червняПочаток о 14:00
Київський Будинок Книгивул. Льва Толстого, 11/61


0 коментарів

Залишити коментар

avatar