25 Квітня 2024, 09:31 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Локації » Книгарні [ Додати іншу організацію ]


Київський Будинок Книги

«Локації» | Категорія: «Книгарні»
Київська область
Місто: Київ
Адреса: вул. Льва Толстого,11/61
Місткість локації: 50-70 осіб

Тел.: (044) 459-01-66 (044) 234-75-08
E-mail: info@bookhouse.kiev.ua
Сайт | Facebook
Рейтинг: 4.2
Кількість переглядів: 5523


Київський Будинок Книги - один з найбільших книжкових магазинів Києва. У ньому живе більше 120 000 книг! У нас Ви знайдете літературу практично всіх жанрів для найширшої аудиторії.

Основний принцип нашої роботи: відкрити читачеві різноманітність книжкового світу, підібрати необхідну літературу і допомогти з пошуком знань. Надати найсвіжіші новинки літератури, музики і кіно, відкриваючи нові імена і твори. Ми співпрацюємо з найбільшими вітчизняними та зарубіжними видавництвами і раді поділиться їх продукцією з усіма відвідувачами Будинку Книги.

Офіційне відкриття Будинку Книги в Києві по вулиці Л. Толстого 11 відбулося 24 серпня 2004 року. Книги проживають в магазині на п'яти поверхах, де кожен поверх присвячено своїй особливій тематиці. В Будинку Книги є відеозала, арт-кав'ярня, лекторій і мальовнича галерея картин. 

Київський Будинок Книги відкритий до співпраці! Й на безкоштовних засадах пропонує чудове місце для проведення будь-яких ваших творчих та пізнавальних заходів! У Вашому розпорядженні цілий поверх найбільшого книжкового магазину в центрі Києва, сцена, 80 посадочних місць для глядачів, технічне обладнання: монітор, екран, мікрофони, фліпчарт та інше.




Теги: Київський Будинок Книги, будинок книги, Київ, книгарня