29 Березня 2024, 11:08 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс від PEN International - «New Voices» 2016 - 18 Квітня 2016

Конкурс від PEN International - «New Voices» 2016

Категорія: «Конкурси»
Дата: 17 Квітня 2016 (Неділя)
Час: 23:59
Місто: Світ
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3485


Український центр Міжнародного ПЕН-клубу запрошує молодих літераторів подавати свої твори на здобуття нагороди Міжнародного ПЕН-клубу «Нові голоси»/New Voices Award.

До конкурсу допускаються письменники всіх країн світу віком від 18 до 30 років, які ще не опублікували окремих книжок і які працюють у жанрах: проза, поезія, есеїстика та репортаж. Обсяг пропонованих творів не повинен перевищувати 4000 слів для прози і 2500 слів для поезії. До розгляду приймаються твори як українською мовою, так і мовами меншин. Твори рецензуються анонімно. Інформація про автора, включно з прізвищем, подається окремим файлом. Термін подачі творів – до 17 квітня 2016 року. Матеріали надсилати на адресу: penukraine@gmail.com – з поміткою New Voices у назві листа.


Український центр Міжнародного ПЕН-клубу (як і всі інші національні центри) проводить попередній добір претендентів і пропонує на розгляд Міжнародного ПЕН лише двох кандидатів. Їхні імена будуть визначені українським журі до 7 травня 2016 року й опубліковані на сайті Українського ПЕН. Обидва фіналісти повинні самі забезпечити переклад своїх творів однією з трьох робочих мов Міжнародного ПЕН-клубу – англійською, французькою або іспанською. Переможець Міжнародного конкурсу «Нові голоси» буде названий у вересні під час 82-го конгресу Світового ПЕН в Оренсе (Галісія, Іспанія). 

Ні український, ні Міжнародний ПЕН не рецензують творів, не коментують своїх рішень і не приймають жодних скарг з приводу оцінювання, а лише інформують претендентів про результати.

The 2016 PEN International / New Voices Award: pen-internationalnew-voices-award/


3 коментарів

avatar
Всё мне подходит из условий.... кроме возрастного ограничения. .. старовата я.. ) Но кому-то обязательно повезёт... Удачки...
avatar
А як дізнатися хто пройшов, якщо сайт заблоковано?
avatar
о. точно. та мають писати на вказану вами поштову адресу. тим не менш - дізнаємося й відпишемо.

Залишити коментар

avatar