20 Квітня 2024, 12:17 | Реєстрація | Вхід
/ Онлайн-інтерв'ю Сергія Жадана з Йосифом Зісельсом - 29 Березня 2021

Онлайн-інтерв'ю Сергія Жадана з Йосифом Зісельсом

Категорія: «Події»
Дата: 29 Березня 2021 (Понеділок)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 481


29 березня о 18:00 відбудеться онлайн-інтерв’ю з Йосифом Зісельсом – громадським діячем, співпрезидентом Асоціації єврейських організацій та общин (Ваад) України, головою Генеральної ради Євроазіатського єврейського конгресу, виконавчим віце-президентом Конгресу національних громад України. Розмову вестиме письменник Сергій Жадан. Тема: «Україна на зламі епох: Про ідентичність українців та їхні цінності».

Сергій Жадан та Йосиф Зісельс говоритимуть про:

  • Цивілізаційну ідентичність українців, проблеми, з нею пов’язані, а також способи подолання цих проблем
  • Еволюційний розвиток нової системи цінностей
  • Проблеми навколо меморіалізації Бабиного Яру
  • та багато іншого.
Трансляцію розмови дивіться на Facebook-сторінках Українського ПЕН та видання The Ukrainians.

Залишити питання для Йосифа Зісельса та підписатись на новини Дискусійного ПЕН-клубу можна за посиланням: https://forms.gle/rtQNqLz2PHEE3j2u6

Дискусійний ПЕН-клуб – спроба вийти за межі соцмереж, де обговорення частіше перетворюються на сварки, ніж на аргументований обмін думками, а також за межі псевдодебатів на телебаченні, де сценарій розмови визначається інтересами власників медіа. Натомість мета Дискусійного ПЕН-клубу – осмислити у діалозі нагальні питання і сприяти розвитку громадянського суспільства, формувати культуру поваги до співрозмовника і вміння чути іншого. Кураторка Дискусійного ПЕН-клубу – Оксана Мамченкова.

Проєкт реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Інформаційна підтримка – Громадське радіо.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar