19 Квітня 2024, 15:52 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Катерини Бабкіної «Шапочка і кит» - 22 Січня 2016

Презентація книжки Катерини Бабкіної «Шапочка і кит»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Січня 2016 (П'ятниця)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: книгарня «Буква»
Адреса: вул. Б. Хмельницького, 3Б
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1045


22 січня у київській книгарні «Буква» пройде презентація нової книжки Катерини Бабкіної «Шапочка і кит», що вийшла у Видавництві Старого Лева.

Шапочка і кит - дуже доросла книга для дітей. Одного весняного дня маленький хлопчик зустрічає кита і вони стають приятелями, переживаючи неймовірні пригоди, - на цьому закінчуєтся дитяча історія і починається недитяча, бо хлопчикові 8, але він ще ніколи не був у школі, останній рік він прожив у лікарні, бо хворіє на лейкоз, йому не можна спілкуватися з однолітками, собаками та іншими потенційно небезпечними об'єктами, його мама і тато розлучені і мама будує взаємини із новим бойфрендом, що не сильно подобається бабусі, з якою вони живуть, а тато... а тато також має про це свою думку. Іншими словами, життя маленького хлопчика Шапочки надто звичайне і надто подібне на справжнє життя, тобто на життя, про яке не пишуть в дитячих книжках зазвичай.


Світ Шапочки, його уявлення про дружбу, смерть, чудеса, вдячність, кохання, майбутнє і все інше, зумовлені його дуже відмінним від інших дітей досвідом. Його розуміння світу може виявитися чеснішим і глибшим, аніж у багатьох дорослих. Такі книги є хорошим початком і приводом до розмови з дітьми (і дорослими) про інакших, людей, котрі живуть серед нас і разом, але мають інші можливості, відмінні від наших, мають свої небезпеки, хвороби і потреби, але так само мають бути любленими і щасливими.

Доросла презентація дитячої книги «Шапочка і Кит» - якраз для таких розмов. Фрагменти книги прозвучать на презентації в авторському виконанні. Модератором зустрічі виступить головний редактор порталу Buro 24/7 Олексій Тарасов.

На заході можна буде придбати книгу та отримати автограф автора. 5 гривень з вартості кожного примірника підуть до фонду Таблеточки, що займається допомогою онкохворим дітям.


22 січня. Початок о 19:00. Вхід: вільний
Київ, книгарня «Буква», вул. Б. Хмельницького, 3Б


0 коментарів

Залишити коментар

avatar