16 Квітня 2024, 11:52 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Євгена Магди у Книгарні «Є» - 16 Вересня 2015

Презентація книжки Євгена Магди у Книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 16 Вересня 2015 (Середа)
Час: 18:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3 (м. Золоті ворота)
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 778


16 вересня у Книгарні «Є» відбудеться зустріч із Євгеном Магдою, політологом, головним експертом із гібридної війни в Україні. У рамках зустрічі відбудеться і презентація книжки Євгена Магди «Гібридна війна: вижити і перемогти», що побачила світ у Видавництві «Віват».

Євген Магда — кандидат політичних наук, доцент Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ КПІ, виконавчий директор Центру суспільних відносин, автор тисяч журналістських публікацій про внутрішню і зовнішню політику України, відомий політичний експерт. 

Його дебютна книжка «Гібридна війна: вижити і перемогти», яка в короткі терміни стала популярною далеко поза межами нашої країни, є одним із перших в Україні досліджень в обраній галузі. 

Автор здійснив комплексний аналіз актуальної на сьогодні, але майже не розкритої теми гібридної війни та її складної природи. Книжка є відгуком на події нашого часу і глибоким аналізом усіх складових гібридної війни: політичної, економічної, енергетичної, інформаційно-психологічної, історичної тощо.


16 вересня. Початок о 18:00. Вхід: вільний | м. Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar