23 Квітня 2024, 11:58 | Реєстрація | Вхід
/ Відкрита дискусія «Якою бачить Україну світ» - 10 Червня 2016

Відкрита дискусія «Якою бачить Україну світ»

Категорія: «Події»
Дата: 10 Червня 2016 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 1072


Книгарня «Є» та видавництво «Vivat» запрошують на відкриту дискусію історика Тетяни Водотики та політичного експерта Євгена Магди на тему «Якою бачить Україну світ». Модератор – Андрій Кокотюха. Захід відбудеться 10 червня. Початок – о 18.30.

У переламний для України час автори книжки «Ігри відображень. Якою бачить Україну світ» порушують важливе питання для України та українського народу: формування позитивного іміджу нашої держави. 

«Україна протягом тривалого часу була позбавлена власного ефективного іміджу. Одна з найбільших держав Європи за розмірами, володіючи значним потенціалом, вона ніби доношувала речі за «братами», ігноруючи потребу наголошення на власній привабливості. 

Сьогодні Україна перебуває в пошуках власної ефективної моделі управління, про що свідчить постійна зміна формули розподілу балансу повноважень між різними гілками влади. Та й у зовнішній політиці лише російська агресія примусила до остаточної відмови від геополітичного проміскуїтету на користь європейської та євроатлантичної інтеграції».


Під час дискусії Тетяна Водотика та Євген Магда обговорять та деталізують зовнішні та внутрішні фактори, чинники іміджу України, перерахують та опишуть історії успішних перевтілень іміджу Великої Британії та Німеччини.


Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел. (044) 235 88 54. Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar