27 Липня 2024, 03:14 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс «Літератори сучасної України» - 2024 - 15 Червня 2024

Конкурс «Літератори сучасної України» - 2024

Категорія: «Конкурси»
Дата: 15 Червня 2024 (Субота)
Час: 00:00
Вартість: за умовами конкурсу
Місто: Україна
Рейтинг: 3.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1027


Метою проекту "Літератори сучасної України" є заохочення українських письменників до створення високоякісних художніх та публіцистичних творів, що розкривають світові літературні традиції й висвітлюють індивідуальність автора, формування нової літературної еліти, що зможе стати культурною опорою для України в умовах сучасної гуманітарної війни проти москринської антикультури. 
 
Організатором проекту є студент 3 курсу юридичного факутьтету ЛНУ імені Івана Франка Михайло Гаврилюк. 

В конкурсі можуть брати участь всі бажаючі. 

Для участі в конкурсі необхідно надіслати не більше трьох творів, які відповідають умовам конкурсу, а також інформацію про автора (ПІБ, місто, місце навчання/роботи, літературні інтереси) на електронну адресу: misha11tomas@gmail.com. В темі листа потрібно зазначити: "Конкурс ЛСУ_(назва номінації)". 

Подання творів: до 15 червня 2024 року. 

За результатами розгляду автори найбільш якісних творів будуть нагороджені електронними дипломами за перше, друге і третє місце кожної номінації, а переможці номінацій отримають премії в розмірі 200 гривень. Результати конкурсу будуть оголошені 1 липня 2024 року на телеграм-каналі (https://t.me/literatory21). 

Номінації конкурсу: 

1. Сонет 
2. Ода 
3. Гімн 
4. Елегія 
5. Балада 

Вимоги до робіт: 

1) дотримання форми або характеру твору, властивого відповідній традиційній формі за назвою номінаці; 
2) високий художній та ідейний рівень; 
3) твори учасників обов'язково повинні бути написані літературною українською мовою, не містити ненормативної лексики, сленгу, русизмів, якщо це не є ідейно важливим для твору. 

Для участі в конкурсі для формування фонду преміювання учасники повинні зробити мінімальний вступний внесок в розмірі 20 гривень на рахунок монобанку проекту: 5375411218259674. Спонсорам проекту (тим, хто внесни 500 гривень і більше) особв'язково будуть надіслані друковані подяки та подарунки.

Надсилаючи твори, учасник підтверджує, що він є їхнім автором. Строки та умови конкурсу в разі необхідності можуть бути змінені. Участь автора в проекті означає його згоду з умовами конкурсу і згоду на обробку персональних даних. Всі надіслані твори, що відповідають меті проекту, будуть опубліковані на телеграм-каналі (для анонімної публікації автор повинен окремо вказати в листі: "Анонімно на телеграм-каналі").


0 коментарів

Залишити коментар

avatar