08 Вересня 2024, 02:38 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс на здобуття премії імені Леоніда Мельника - 2024 - 31 Грудня 2024

Конкурс на здобуття премії імені Леоніда Мельника - 2024

Категорія: «Конкурси»
Дата: 31 Грудня 2024 (Вівторок)
Час: 00:00
Вартість: 50 гривень
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: Mykhailo
Кількість переглядів: 1309


Метою проекту "Літератори сучасної України" є заохочення українських письменників до створення високоякісних художніх та публіцистичних творів, що розкривають світові літературні традиції й висвітлюють індивідуальність автора, формування нової літературної еліти, що зможе стати культурною опорою для України в умовах сучасної гуманітарної війни проти москвинської антикультури. 
 
Метою даного конкурсу є популяризація постаті видатного покутського художника, мистецтвознавця, краєзнавця, педагога, вихователя понад десяти видатних коломийських художників Леоніда Борисовича Мельника (1935-2021).

Організатором проекту є коломийський письменник-початківець Лук'ян Покутський (Михайло Гаврилюк).

В конкурсі можуть брати участь всі бажаючі. 

Для участі в конкурсі необхідно надіслати не більше трьох творів (до кожної номінації), які відповідають умовам конкурсу, а також інформацію про автора (ПІБ, місто, місце навчання/роботи, літературні інтереси) на електронну адресу: misha11tomas@gmail.com. В темі листа потрібно зазначити: "Премія Леоніда Мельника_(назва номінації)". 

Подання творів: до 31 грудня 2024 року. 

За результатами розгляду автори найбільш якісних творів будуть нагороджені електронними дипломами за перше, друге і третє місце кожної номінації, а переможці номінацій отримають премії в розмірі 200 гривень. Результати конкурсу будуть оголошені 1 березня 2025 року на телеграм-каналі проєкту Літератори сучасної України (https://t.me/literatory21). Вся актуальна інформація проєкту також буде публікуватися на телеграм-каналі. 

Номінації конкурсу: 

1. Малюнок Покуття. Кількість робіт від одного конкурсанта не обмежена, разом із якістю враховується при оцінюванні робіт — винагорода може бути за серію етюдів або одну завершену картину (серії етюдів за можливості зазначати єдиною назвою).
2. Краєзнавче есе про Покуття.
3. Мистецтвознавче та/або біографічне есе про покутських митців (Я. Пстрак, Леонід Мельник, Богдан Книжко, Микола Семеняк, Микола Яцурак, Емілія Бережницька, Мирослав Гордійчук, Федір Матейчук, Ярослав або Олег Лобурак та ін.), або про покутські мистецькі традиції, народне мистецтво, мотиви та ін.

Вимоги до робіт: 

Есе: від 2 до 5 сторінок А4, шрифт 14 кегель, інтервал 1,5

Для участі в конкурсі учасники повинні зробити мінімальний вступний внесок в розмірі 50 гривень на рахунок монобанку: 5375411219584153.

Надсилаючи твори, учасник підтверджує, що він є їхнім автором. Строки та умови конкурсу в разі необхідності можуть бути змінені. Участь автора в проекті означає його згоду з умовами конкурсу і згоду на обробку персональних даних. 

Всі надіслані твори, що відповідають меті проекту, будуть опубліковані на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=61561313400857&mibextid=LQQJ4d.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar