16 Квітня 2024, 09:35 | Реєстрація | Вхід
/ Перекладацька премія імені Романа Гамади | 2019 - 12 Вересня 2019

Перекладацька премія імені Романа Гамади | 2019

Категорія: «Конкурси»
Дата: 12 Вересня 2019 (Четвер)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1504


До 12 вересня 2019 року триває конкурс на здобуття Премії імені Романа Гамади

Літературна премія імені Романа Гамади заснована Національною спілкою письменників України та Львівським національним університетом імені Івана Франка для відзначення письменників у номінації «переклад». Щороку премією можуть бути відзначені від одного до трьох лауреатів за переклади з різних мов.

На здобуття премії можуть бути висунуті лише високохудожні завершені переклади у вигляді книги або знакової публікації в часописі «Всесвіт», оприлюднені протягом останніх п’яти років (не пізніше 31 липня поточного року). 

Твори, висунуті на здобуття премії, подаються у 3-х примірниках до журі разом з листом-клопотанням творчих спілок, організацій, бібліотек, наукових установ, університетів, відомих професорів, письменників-перекладачів, видавництв, творчих об’єднань чи окремих осіб, що їх висувають. У листі-клопотанні зазначається прізвище, ім’я та по батькові здобувача, назва твору, час його публікації та коротка характеристика, місце публікації.

Премія не присуджується посмертно.

Всі матеріали на здобуття премії надсилаються за адресою:
79000, м. Львів, вул. Університетська, 1, Львівський національний університет імені Івана Франка, кафедра сходознавства ім. проф. Я. Дашкевича.

Посилання на сайт премії: https://hamadaaward.org.ua/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar