29 Квітня 2024, 05:09 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс еротичних оповідань «Еробум» на Аркуші - 3 Лютого 2024

Конкурс еротичних оповідань «Еробум» на Аркуші

Категорія: «Конкурси»
Дата: 03 Лютого 2024 (Субота)
Час: 01:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 421


Дихання збите, серце калатає, а збудження наростає? Хочеться поділитися цим станом з іншими? Тоді надсилайте свої еротичні твори на конкурс "Еробум"! Не бійтеся експериментів, як у ліжку, так і з жанрами! Захопливі пригоди, наукові відкриття чи навіть (тссс, нікому не кажіть, що так можна) ванільна романтика! Все це буде чудовим доповненням до вашої еротичної історії. На старт виходить "Еробум"!

Умови:

1. На конкурс приймаються раніше ніде не опубліковані твори з елементами еротики (обов’язково має бути одна повноцінна еротична сцена!). Більш детально читайте у поясненні до конкурсу.

2. Мова творів — українська.

3. Обсяг: від 5 000 символів до 30000 символів з прогаликами.

4. Автор може розмістити до двох оповідань разом зі співавторськими.

5. Для забезпечення анонімності заборонено писати про вже опублікованих і впізнаваних ваших персонажів(імена, особливості зовнішності, світу).

6. Еротика вимагає позначку 18+! Ставтеся відповідально до цензу та попереджень.

7. Оповідання має бути розміщене анонімно на сторінці конкурсу.

8. Організатори залишають за собою право відхилити твір чи відправити на доопрацювання.

9. Кожен автор, що надіслав твір, обов'язково має взяти участь у голосуванні за інші твори конкурсу. Кількість обов’язкових творів буде згенеровано після схвалення всіх конкурсних творів.

10. Переможців обиратимуть тільки учасники конкурсу "Еробум”. Голосування за п’ятибальною системою, де "5” — дуже сподобалось, "1” — дуже погано. Якщо твір порушує якусь з умов конкурсу (модератор сподівається, що зможе все простежити й такого не буде, але, на жаль, іноді бувають прикрі випадки), пишіть про це, а не просто виставляйте низьку оцінку.

11. Прийом творів розпочинається 15-го січня і триватиме до 3-го лютого 23:59. Голосування триватиме до 13-го лютого 23:59. Оголошення переможців 14-го лютого.

Нагороди:

  • 1 місце — 500 гривень.
  • 2 місце – 300 гривень.
  • 3 місце — 200 гривень.
По завершенню буде зроблена безкоштовна онлайн збірка. У неї ввійдуть звісно твори переможців, а також ті, що будуть відмічені "спецвідзнакою”. Переможців у додаткових номінаціях визначатимуть організатори конкурсу. Їхній перелік буде поступово озвучений упродовж прийому творів.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar