30 Квітня 2024, 00:44 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний конкурс «Пристрасті та ревнощі» - 20 Вересня 2023

Літературний конкурс «Пристрасті та ревнощі»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 20 Вересня 2023 (Середа)
Час: 00:00
Вартість: за умовами конкурсу
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1701


З нагоди 220 ліття від дня народження Проспера Меріме (1803-1870), французького драматурга, новеліста, історика, етнографа і романіста* журналом «Склянка Часу*Zeitglas» оголошено міжнародний літературний конкурс #Пристасті_та_ревнощі... По завершенню терміну прийому творів, буде видано Вісник конкурсу «Пристрасті та ревнощі...».

Умови конкурсу:

  • Поетичний – обмежується "повними” двадцятьма рядками
  • (п‘ять класичних чотиривірши). Прозовий – до 10 000 знаків. Твори, які перебільшують зазначений розмір, до конкурсного розгляду НЕ БЕРУТЬСЯ!
  • Вік учасників – не обмежений.
  • Кількість творів – ОДИН!
  • Термін подання творів до: 20 вересня 2023 року.
  • Обов‘язкова умова: автору слід замовити і придбати (будь-яку) книгу / книги, або журнал видавництва «Склянка Часу*Zeitglas» - книги можна вибрати із списку, що надається на сайті: https://www.facebook.com/groups/2923307054599867

Прохання до авторів:
Будь ласка, дотримуйтеся умов конкурсу. Дбайте про ретельність Ваших творів.

Твори переможців буде перекладено німецькою мовою та надруковано на сторінках міжнародного журналу «Склянка Часу*Zeitglas» у 2023 році.

Дипломи та призи буде надіслано на вказані авторами поштові адреси УКРПОШТОЮ.

Текст твору та коротку біографічну довідку слід надсилати на ел-скриньку: zeitglas.kaniv@gmail.com

Оцінювати твори буде журі, до складу якого увійдуть письменники, перекладачі, сценаристи, журналісти, літературні редактори.

Будь-який автор може надіслати лише ВЛАСНИЙ текст на предмет конкурсного розгляду.

Редакция журналу СЧ приймає до розгляду авторські тексти за обов`язкової наявності короткої біографії автора (із зазначенням року народження, поштової адреси, номеру мобільного телефону).

Тексти надсилаються до редакції журналу СЧ у форматі Word або RTF (12 кегль, з чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань)

Надаючи свої твори, автор погоджується з подальшим публікуванням чи використанням їх тексту в рамках літературних проектів журналу.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar