27 Липня 2024, 07:13 | Реєстрація | Вхід
/ Міжнародний літературний конкурс «Слово правди» - 1 Серпня 2024

Міжнародний літературний конкурс «Слово правди»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Серпня 2024 (Четвер)
Час: 00:00
Вартість: за умовами конкурсу
Місто: Україна
Рейтинг: 3.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1171


Міжнародний літературно-мистецький журнал «Склянка Часу*Zeitglas» оголошує міжнародний літературний конкурс «Слово правди» (проза, поезія, п`еса, есеї, нариси) з нагоди  205 років від дня народження Пантелеймона Куліша (1819-1897) українського прозаїка, драматурга, етнографа, перекладача, літературного критика і культурно-громадського діяча, автора першої фонетичної абетки української мови «кулішівки», яка лежить в основі сучасного українського правопису та мовлення.
Це літературне змагання присвячене темі сьогодення.

Умови конкурсу:

  • Поетичний – обмежується "повними” двадцятьма рядками (п‘ять класичних чотиривірши). Прозовий – до 10 000 знаків. Твори, які перебільшують зазначений розмір, до конкурсного розгляду НЕ БЕРУТЬСЯ!
  • Вік учасників – не обмежений.
  • Кількість творів – ОДИН.
  • Будь-який автор може надіслати лише ВЛАСНИЙ текст на предмет конкурсного розгляду. 
  • Термін подання творів до: 1 серпня 2024 року. Опісля 1 серпня заплановано видання ВІСНИКУ конкурсу.
Редакция журналу СЧ приймає до розгляду авторські тексти за обов`язкової наявності короткої біографії автора (із зазначенням року народження, поштової адреси, номеру мобільного телефону).

Тексти повинні надсилатися до редакції журналу СЧ в електронної версії /CD, або по е-пошті/ у програмі Word або RTF (12 кегль, з чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань).

Надаючи свої твори, автор погоджується з подальшим публікуванням чи використанням їх тексту в рамках літературних проектів журналу.

Тексти надсилалися на електронну адресу: zeitglas.kaniv@gmail.com із позначкою «Конкурс Куліша». 

Пересилка роздрукованого тексту можлива й на папері за адресою:

«Склянка Часу*Zeitglas»
Вул. Шевченка, 31/32,
м. Канів,
Черкаської обл. 19003

Оцінювати твори буде журі, до складу якого увійдуть письменники, перекладачі, сценаристи, журналісти, літературні редактори.

Твори переможців буде перекладено німецькою мовою та надруковано на сторінках міжнародного журналу «Склянка Часу*Zeitglas» у 2024 році.

Автори трьох найкращих оповідань будуть відзначені нагородами. Дипломи та призи буде надіслано на вказані авторами поштові адреси УКРПОШТОЮ.

Відзначені роботи, за рішенням конкурсного журі, будуть опубліковані на сторінках нашого журналу та літературного альманаху «Скіфія».

Довідки за тел: 04736-36805, або zeitglas.kaniv@gmail.com 



2 коментарів

avatar
Обов‘язкова умова: автору слід замовити і придбати (будь-яку) книгу / книги, або журнал видавництва "Склянка Часу*Zeitglas" - книги можна вибрати із списку, що надається на сайті: https://www.facebook.com/groups/2923307054599867
avatar
Шкода, що важливо-вирішальна умова участі в конкурсі вказана в коментарі, а не в основному тексті. І ще більше шкода, що посилання на запропоновані до продажу книжки не працює. Можливо, чесніше, зібрати внески?

Залишити коментар

avatar