19 Вересня 2024, 04:12 | Реєстрація | Вхід
/ Міжнародний літературний конкурс «Сила землі» 2024 - 8 Вересня 2024

Міжнародний літературний конкурс «Сила землі» 2024

Категорія: «Конкурси»
Дата: 08 Вересня 2024 (Неділя)
Час: 00:00
Вартість: за умовами конкурсу
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 651


Міжнародний літературно-мистецький журнал «Склянка Часу*Zeitglas» оголошує міжнародний літературний конкурс «Сила землі» (Проза, поезія, п`еса, есеї, нариси) з нагоди 110 років від дня народження Павла Ключини (1914-1972) українського поета, прозаїка, байкаря, журналіста, педагога. Це літературне змагання присвячене темі сьогодення.

Умови конкурсу:

  • Вік учасників - не обмежений.
  • Кількість творів - ОДИН! Будь-який автор може надіслати лише ВЛАСНИЙ текст на предмет конкурсного розгляду.
  • Поетичний - обмежується "повними” тридцятьма рядками. Прозовий - до 10 000 знаків без пробілів. Твори, які перебільшують зазначений розмір, до конкурсного розгляду НЕ БЕРУТЬСЯ! 
  • Твори мають бути подані в документі у програмі Word або RTF (12 кегль, з чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань).
  • Редакция журналу СЧ приймає до розгляду авторські тексти за обов`язкової наявності короткої біографії автора (із зазначенням року народження, поштової адреси, номеру мобільного телефону).
Термін подання творів: до 8 вересня 2024 року. Опісля 8 вересня заплановано видання ВІСНИКУ конкурсу.

Тексти надсилалися на електронну адресу: zeitglas.kaniv@gmail.com із позначкою «Конкурс Ключини».

Надаючи свої твори, автор погоджується з подальшим публікуванням чи використанням їх тексту в рамках літературних проектів журналу.

Обов`язкова умова - автору слід ЗАМОВИТИ в редакції та ПРИДБАТИ  на адресу в Україні книгу / книги, або журнал видавництва "Склянка Часу*Zeitglas", які можна вибрати із списку, що надається (із зазначенням цін) на сайті: https://www.facebook.com/groups/2923307054599867

Кошти від реалізації книг йдуть на видання журналу «Склянка Часу*Zeitglas».

Оцінювати твори буде журі, до складу якого увійдуть письменники, перекладачі, сценаристи, журналісти, літературні редактори.

Автори трьох найкращих оповідань будуть відзначені нагородами. Твори переможців буде перекладено німецькою мовою та надруковано на сторінках міжнародного журналу «Склянка Часу*Zeitglas» у 2024 році. Дипломи та призи буде надіслано на вказані авторами поштові адреси УКРПОШТОЮ.

Довідки за тел: 04736-36805, або zeitglas.kaniv@gmail.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar