16 Жовтня 2024, 10:23 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний конкурс «Дивно влаштована людина» - 1 Грудня 2024

Літературний конкурс «Дивно влаштована людина»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Грудня 2024 (Неділя)
Час: 00:00
Вартість: за умовами конкурсу
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 799


Літературно-мистецький журнал «Склянка Часу*Zeitglas» оголошує міжнародний літературний конкурс «Дивно влаштована людина» (Проза, поезія, п`еса, есеї, нариси) з нагоди 165 років Кнута Гамсуна (1859-1952) - норвезького письменника, прозаїка, драматурга, публіциста, поета, лауреата Нобелівської премії з літератури. Це літературне змагання присвячене темі сьогодення.

Умови конкурсу:

  • поетичний - обмежується "повними” тридцятьма рядками; прозовий - до 10 000 знаків. Твори, які перебільшують зазначений розмір, до конкурсного розгляду НЕ БЕРУТЬСЯ!
  • вік учасників - не обмежений.
  • кількість творів - ОДИН!
Термін подання творів до: 1 грудня 2024 року.
Тексти надсилати на електронну адресу: zeitglas.kaniv@gmail.com із позначкою «Конкурс Кнута Гамсуна».

Автору слід ЗАМОВИТИ в редакції та ПРИДБАТИ  на адресу в Україні книгу / книги, або журнал видавництва "Склянка Часу*Zeitglas", які можна вибрати із списку, що надається (із зазначенням цін) на сайті: https://www.facebook.com/groups/2923307054599867

Оцінювати твори буде журі, до складу якого увійдуть письменники, перекладачі, сценаристи, журналісти, літературні редактори.

Будь-який автор може надіслати лише ВЛАСНИЙ текст на предмет конкурсного розгляду.

Редакция журналу СЧ приймає до розгляду авторські тексти за обов`язкової наявності короткої біографії автора (із зазначенням року народження, поштової адреси, номеру мобільного телефону).

Тексти повинні надсилатися до редакції журналу СЧ в електронній версії /у програмі Word або RTF (12 кегль, з чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань.

Надаючи свої твори, автор погоджується з подальшим публікуванням чи використанням їх тексту в рамках літературних проектів журналу.

Автори трьох найкращих оповідань будуть відзначені нагородами. Окремі роботи, за рішенням конкурсного журі, будуть опубліковані на сторінках нашого журналу та літературного альманаху «Скіфія». Після 1 грудня заплановано видання ВІСНИКУ конкурсу.

Дипломи та призи буде надіслано на вказані авторами поштові адреси УКРПОШТОЮ.

З повагою, редакція журналу «Склянка Часу*Zeitglas»
Довідки за тел: 04736-36805, або zeitglas.kaniv@gmail.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar