27 Квітня 2024, 04:31 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова «Кохання. Життя і смерть з Біллом Евансом» - 9 Вересня 2021

Розмова «Кохання. Життя і смерть з Біллом Евансом»

Категорія: «Події»
Дата: 09 Вересня 2021 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 328



Прихильники джазу та творчості культового джазового піаніста Біллі Еванса, занотовуйте важливу інформацію! 9 вересня о 19:00 у Києві відбудеться презентація книги американської письменниці Лорі Верхомин «Кохання. Життя і смерть з Біллом Евансом», у якій авторка розповідає про останні непрості 18 місяців життя і смерті талановитого американського джазового піаніста з українським корінням Білла Еванса.

У заході візьмуть участь головна редакторка «Видавництва Старого Лева» Мар'яна Савка та арт-директор фестивалів Leopolis Jazz Fest та Jazz in Kyiv, радіожурналіст Олексій Коган. Зустрінемось у Книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3). Вхід вільний.

Ця історія кохання — неймовірна, тому що не вигадана. Іноді безмежно красива, іноді страшна й приземлено-життєва. Але справжня, як справжнє кохання. Коли двоє дивляться в одному напрямку, коли різниця у віці не має жодного значення, коли Він вчить її чути музику між нотами, а Вона його — чути тишу між словами про кохання. У цій книжці спогадів Лорі Верхомин ділиться моментами спільного життя з неповторним Біллом Евансом, яким досі захоплюється музичний світ.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar