24 Квітня 2024, 12:28 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Євгенії Кузнєцової «Спитайте Мієчку» - 30 Червня 2021

Презентація книги Євгенії Кузнєцової «Спитайте Мієчку»

Категорія: «Події»
Дата: 30 Червня 2021 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 358


Літо у розпалі, а отже час поговорити про дуже літню та теплу, незалежно від пори року, книгу – «Спитайте Мієчку». Тож запрошуємо вас на зустріч з авторкою – письменницею, блогеркою Євгенією Кузнєцовою 30 червня о 19:00 у Книгарню «Є» (м. Київ, вул. Лисенка, 3), де говоритимемо про книгу, жінок та чоловіків, гарбузи та чому інколи варто сховатись від життя. Модеруватиме розмову журналістка та поетеса Ніна Кур‘ята. Вхід вільний.

У центрі розповіді – сестри Мієчка та Лілічка, що вирішують поставити життя на паузу та сховатись на кілька літніх місяців від проблем, думок та нелегких рішень, які потрібно прийняти у недалекому майбутньому. І ідеальне місце для втечі – сільський будиночок бабусі, заплетені стіни якого відгороджують від усього світу з його безліччю питань, а бабуся Тея нічого не запитує, зате завжди поруч. Але літо час не спиняє: на порозі будинку з’являються люди з колишнього, теперішнього і майбутнього життя. Всі у цьому домі — і самі сестри, і бабуся, і індійська кузина, і розгублена мама, і навіть рудий кіт без імені — на порозі змін. Літо іде, ростуть гарбузи на експорт, розмови не стихають, а проблеми і рішення біжать наввипередки.

Євгенія Кузнєцова – письменниця, блогерка, дослідниця медіа та прикладної журналістики. Після захисту дисертації із літературного аналізу в університеті Деусто, в Іспанії, працювала консультанткою з медіа для низки організацій, включно із ОБСЄ та ООН в Україні. Перекладає з англійської, німецької, іспанської і французької мов.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar