24 Квітня 2024, 06:32 | Реєстрація | Вхід
/ Міжкультурний конкурс короткого оповідання INK 2022 - 30 Вересня 2022

Міжкультурний конкурс короткого оповідання INK 2022

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Вересня 2022 (П'ятниця)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Світ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 966


Настала ніч. Герой твору вирушив у дорогу. Можливо, він відправився пішки, верхи на коні, машиною або автобусом. Можливо, він здійснює підводну мандрівку субмариною або покинув Землю на космічному кораблі. Але куди попрямував герой цієї історії, і, найважливіше – яка його мета? Що трапилося? І лише ви, авторе, зможете відповісти на ці запитання у другому виданні INK (Interkultura Novelo-Konkurso, Міжкультурного конкурсу короткого оповідання)!

Напишіть оповідання на тему «Нічна подорож» та надішліть його на онлайн-платформу організаторам INK до 30 вересня 2022 року. Оповідання повинні бути об’ємом до 12 000 знаків, включаючи пробіли (близько 2 000 слів). Мінімальний об’єм твору не встановлений, тому мікро-оповідання вітаються! Тексти не повинні бути опублікованими до моменту їх подачі на конкурс. У разі вашої зацікавленості в тематиці, ви можете надати для конкурсу, як максимум, три короткі оповідання!

Конкурсні роботи повинні бути представлені мовами есперанто, італійською, російською, українською або будь-якою іншою за умови, що вони супроводжуються якісним перекладом есперанто, італійською, російською або українською мовами. Наприклад, вимогам відповідає оповідання, попередньо представлене японською мовою з перекладом на есперанто.

До складу журі входять представники різних культур. Вони оцінять новели та оголосять переможців на 108-му Всесвітньому конгресі (Universala Kongreso, UK) Загальної асоціації есперанто (Universala Esperanto-Asocio, UEA) у Турині влітку 2023 року.

Цього року суттєве нововведення конкурсної програми полягає у введені двох категорій: однієї – для авторів-початківців, іншої – для визнаних письменників. Як зорієнтуватися у виборі категорії? Якщо ви не готові до того, щоб ваші роботи оцінювалися на одному рівні із творами більш професійних та визнаних письменників, то віднесіть себе, за умовчанням, до категорії Початківців. У разі сумнівів, організатори конкурсу ухвалять інше рішення.

У категорії Дебютанти, автори чотирьох оповідань-переможців отримають, відповідно, грошову винагороду у сумах 500, 300, 200 і 100 євро. У категорії Визнаний письменник, автори чотирьох оповідань-переможців, отримають приз у розмірі 1 000, 600, 400 та 200 євро відповідно.

Чи виникли у вас питання щодо конкурсу? Зв’яжіться з нами!! https://www.akademio-literatura.org/ink-ua

2 коментарів

avatar
Як надіслати твір на конкурс?

Залишити коментар

avatar