25 Квітня 2024, 05:09 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Сергія Мартинюка «Король дощу» - 18 Лютого 2022

Презентація книжки Сергія Мартинюка «Король дощу»

Категорія: «Події»
Дата: 18 Лютого 2022 (П'ятниця)
Час: 17:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Арт-кафе «Невідомий Петровський»
Адреса: вул. Січеславська набережна, 15-А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 294


Презентація книжки Сергія «Колоса» Мартинюка «Король дощу» у Дніпрі

18 лютого о 16:00 в арт-кафе «Невідомий Петровський», (Дніпро, вул. Січеславська набережна, 15-А) буде драйвово і цікаво! Запрошуємо на презентацію книжки Сергія «Колоса» Мартинюка «Король дощу». На зустрічі з письменником, лідером гурту «Фіолет» та арт-директором фестивалю «Бандерштат» дізнаєтеся як писався роман, де частіше, на думку автора, буває happy end (в книжках чи в реалі?) та з кого він «списує» персонажів. Модерує журналістка Оля Василець.

Нова книжка Колоса про пару закоханих, що проживають і переживають (кожен у свій спосіб) ковідну весну в столиці, а ще – про віднайдення втраченого і ціну, яку ми готові заплатити, аби змінити щось по-справжньому. В романі «Король дощу» описані стосунки Кості і Мар’яни, а ще їхні переживання на тлі пандемії, взаємини з собою, батьками та соціумом. Атмосфера в тексті знайома і пронизлива, як же завершиться ця історія?

Це типові представники покоління зумерів, свідомість яких формувалася в епоху інтернету. Попри різні смаки, погляди на життя і соціальний статус, їхні почуття переросли в кількарічні стосунки. Раптовий спалах епідемії змусив героїв повернутися до батьківських стін і по-новому відкривати для себе спілкування з рідними, позначене травматичним спадком минулого.

Сергій «Колос» Мартинюк – український музикант, поет, письменник, громадський діяч, організатор фестивалів, засновник та лідер гурту «Фіолет». Автор двох романів та поетичної збірки. Перший роман, «Капітан Смуток», став одним з найяскравіших прозових дебютів останніх років в українській літературі, другий «Рок-н-рол» – присвячений закуліссю української рок-сцени.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar