25 Квітня 2024, 01:46 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Сергія Мартинюка «Король дощу» - 17 Лютого 2022

Презентація книжки Сергія Мартинюка «Король дощу»

Категорія: «Події»
Дата: 17 Лютого 2022 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Ресторан «Трофей»
Адреса: вул. Театральна, 20
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 288


Фронтмен гурту «Фіолет», арт-директор фестивалю «Бандерштат» Сергій «Колос» Мартинюк написав роман «Король дощу» про пару закоханих, що проживають і переживають (кожен у свій спосіб) ковідну весну в столиці. Презентація книжки відбудеться 17 лютого о 17:00 у ресторані «Трофей» (Вінниця, вул. Театральна, 20). Модерує поет, культурний менеджер Богдан Куценко.

Новий роман Колоса про віднайдення втраченого і ціну, яку ми готові заплатити, аби змінити щось по-справжньому. Костя і Мар’яна на самоізоляції починають заново знайомитися з собою, одне одним та із близькими. Вони сміливо віддаються почуттям, страхам і сексуальним бажанням.

Це типові представники покоління зумерів, свідомість яких формувалася в епоху інтернету. Попри різні смаки, погляди на життя і соціальний статус, їхні почуття переросли в кількарічні стосунки. Раптовий спалах епідемії змусив героїв повернутися до батьківських стін і по-новому відкривати для себе спілкування з рідними, позначене травматичним спадком минулого.

По-новому вписувати себе в тривожну реальність напівпорожнього Києва з його підпільними барами, панічними настроями в очах над масками і неможливістю планувати майбутнє. Можливо, настав час розібратися з собою, поки Король Дощу не зійшов на свій трон і жертви ще не знають, що вони жертви?

Сергій «Колос» Мартинюк – український музикант, поет, письменник, громадський діяч, організатор фестивалів, засновник та лідер гурту «Фіолет». Автор двох романів та поетичної збірки. Перший роман, «Капітан Смуток», став одним з найяскравіших прозових дебютів останніх років в українській літературі, другий «Рок-н-рол» – присвячений закуліссю української рок-сцени.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar