27 Квітня 2024, 04:41 | Реєстрація | Вхід
/ Онлайн-мандрівка в часі з "Вартовим брами" - 15 Лютого 2022

Онлайн-мандрівка в часі з "Вартовим брами"

Категорія: «Події»
Дата: 15 Лютого 2022 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 400


У вівторок, 15 лютого, запрошуємо вас на Facebook-сторінку Старого Лева для справжньої читацької мандрівки у часі! Письменниця Зірка Шевченко і відповідальна редакторка "Видавництва Старого Лева" Наталка Малетич обговорюватимуть підліткову книгу "Вартовий брами".

Уявіть собі двох старшокласників. Дівчину з України та її кузена-француза. Уявіть, що вони подорожують Піренеями, а потім випадково знаходять Браму часу, пройшовши крізь яку підлітки опиняються… в Середньовіччі! Саме про це розповідає книга Зірки Шевченко "Вартовий брами". У ній ви приєднаєтеся до пригод сучасних підлітків та середньовічних лицарів. Потрапите у вир Альбігойських війн, зіткнетеся з численними загадками, чарами і переплетеннями доль.

Під час онлайн-обговорення, авторка новинки розповість про роботу над книгою, її героїв та сюжет. Зірка Шевченко розкаже вам, що таке Альбігойські війни і чим відомий Ландегок. Відповідальна редакторка і письменниця Наталка Малетич модеруватиме розмову і допоможе вам дізнатися про новинку якнайбільше. А кожен глядач зможе приєднуватись до обговорення і ставити у коментарях свої запитання.
Отож, запрошуємо вас вирушити у мандрівку текстом і часом уже зовсім скоро!
  • Зірка Шевченко — письменниця родом зі Львова, яка живе і працює у Франції. Окрім письменництва, захоплюється історією та займається реставрацією історичних пам’яток.
  • Наталка Малетич — письменниця та відповідальна редакторка у "Видавництві Старого Лева".


0 коментарів

Залишити коментар

avatar