25 Квітня 2024, 17:40 | Реєстрація | Вхід
/ Долаємо страхи з Алісою Андерсен: Турюн Ліан - 12 Жовтня 2021

Долаємо страхи з Алісою Андерсен: Турюн Ліан

Категорія: «Події»
Дата: 12 Жовтня 2021 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 338


Запрошуємо батьків і юних читачів у вівторок, 12 жовтня, о 19:30 зайти на Facebook-сторінку Видавництва Старого Лева і приєднатися до цікавої онлайн-розмови. Перекладачка книжок про Алісу Андерсен Наталя Іліщук та відповідальна редакторка Наталка Малетич зустрінуться в прямому ефірі, щоб порозмовляти про книги Турюн Ліан і подолання дитячих страхів.

У кожного в дитинстві були свої страхи. А таким сором’язливим дівчатам, як восьмирічна Аліса Андерсен, доводиться долати страхи постійно. У шкільній виставі Аліса мала грати роль задніх ніг коня, але несподівано їй довелося замінити іншу школярку й зіграти принцесу. А для тихої і неговіркої Аліси це ще те випробування! А перед канікулами, які мали бути такими веселими й безтурботними, Аліса дізналася, що їй доведеться навчитись плавати. Плавати! Алісі Андерсен!

Головна героїня книг Турюн Ліан постійно зустрічається з випробуваннями, у яких має здолати свій страх та несміливість. А в книзі "Аліса Андерсен і все, чого ти не знаєш (і добре)”, яка нещодавно вийшла у Видавництві Старого Лева, сором’язлива дівчинка вперше закохується…

Наталя Іліщук обговорить з Наталкою Малетич серію книг Турюн Ліан, над українським виданням яких вони працювали. Наталя розповість про переклад книг, особисту любов до творчості Ліан та своє ставлення до Аліси Андерсен. Наталка Малетич, яка модеруватиме розмову, поділиться також історією видання цієї книжкової серії.

Як долати свої страхи так само, як це робить Аліса? Чи навчать цьому книжки про неї? Чи може сором’язлива й нерішуча книжкова героїня допомогти читачам стати сміливішими? Приєднуйтесь до онлайн-обговорення, ставте свої питання і дізнавайтеся, як допомогти дітям подолати страхи разом із Алісою Андерсен та цікавими й веселими книжками про неї.
  • Наталя Іліщук — перекладачка серії книжок Турюн Ліан про Алісу Андерсен;
  • Наталка Малетич — дитяча письменниця і відповідальна редакторка "Видавництва Старого Лева”.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar