29 Березня 2024, 14:39 | Реєстрація | Вхід
/ «300 миль на схід» Богдана Коломійчука у Луцьку - 3 Лютого 2022

«300 миль на схід» Богдана Коломійчука у Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 03 Лютого 2022 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олени Пчілки
Адреса: вул. Шопена, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 275


Мешканці та гості Луцька, 3 лютого о 18:30 запрошуємо вас на зустріч з письменником Богданом Коломійчуком та презентацію його найновішого роману – «300 миль на схід». Книга є продовженням серії детективних історій про комісара Адама Вістовича – «Готель «Велика Пруссія» та «Експрес до Ґаліції». На гостей чекає захоплива розмова про історично-кримінальну літературу, еволюцію книжкових героїв та творчі плани за участі автора Богдана Коломійчука й модераторки Анни Єкименко-Поліщук. Чекаємо вас у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки (вул. Шопена, 11). Вхід вільний.

«300 миль на схід» — новий історично-кримінальний роман Богдана Коломійчука. Відень, 1920 рік. В Австрії післявоєнна економічна та політична криза. Вулиці щоразу спалахують комуністичними демонстраціями. Директорові віденської поліції надходить повідомлення про те, що одночасно дві молоді держави, Польська Республіка і Радянська Росія вимагають видачі такого собі Адама Вістовича, оберкомісара, що походить з галицького Лемберґа. Чому скромний поліціянт зацікавив найвищі дипломатичні кола? Чи вдасться уникнути міжнародного конфлікту? І що врешті комісарові приготувала доля і буремний початок ХХ століття?

Богдан Коломійчук — український письменник-белетрист, автор історико-авантюрних та детективних романів. Мешкає у Львові. У 2013 році видав дебютний історико-авантюрний роман «Людвисар. Ігри вельмож», що отримав Гран-прі конкурсу «Коронація слова 2013». Автор книг «Таємниця Єви», «В’язниця душ», «Небо над Віднем», «Моцарт із Лемберга», Готель «Велика Пруссія» та «Експрес до Ґаліції».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar