24 Квітня 2024, 13:13 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова про книжку Сергія Осоки «Три лини для Марії» - 14 Січня 2021

Розмова про книжку Сергія Осоки «Три лини для Марії»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Січня 2021 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 512


«Видавництво Старого Лева» запрошує всіх охочих на онлайн-розмову з Сергієм Осокою про його нову збірку новел «Три лини для Марії», яка відбудеться у четвер, 14 січня, о 18:30. Модеруватиме захід Мар’яна Савка. Будемо раді вас бачити у спільній мандрівці історіями з дитинства, дорогими для серця місцями та на неспішній бесіді з улюбленими письменниками. Трансляція відбудеться на сторінці видавництва у facebook

Приватні хроніки простих людей, особлива атмосфера серед спогадів, сільських та урбаністичних просторів, унікальний авторський стиль спонукають прочитати збірку короткої прози Сергія Осоки, не відриваючись. Автор розповість про роботу над текстами, про робочі і карантинні будні, про виклики і радощі письменницького життя.

Кожна його новела — то маленька велика історія людини, яку, можливо, ніхто б і не помітив на цій землі, якби не уважний майстер слова. Бо він не просто пише, а створює кількома мазками тривимірну картину людського життя: здається, можна прислухатися і почути, як шелестить очерет, сплескує риба в ставку, як падають яблука, риплять старі двері, як змішується з вітром людське зітхання, приглушений сміх чи схлип. А ще можна відчути запахи — то густі і щільні, аж забиває памороки, то леткі і прозорі, як аромат квітки.

Сергій Осока — письменник, редактор, колумніст, перекладач. Родом із Полтавщини. За освітою філолог. Працював журналістом. Дебютував як автор поезії, з 2002 року член НСПУ. Лауреат літературних конкурсів, тексти відзначені «Смолоскипом», «Гранословом». У «Видавництві Старого Лева» вийшли друком поетична збірка «Небесна падалиця» і книжка короткої прози «Нічні купання в серпні».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar