24 Квітня 2024, 04:40 | Реєстрація | Вхід
/ Від блогу до книжки: Дорж Бату та Катя Бльостка - 13 Листопада 2021

Від блогу до книжки: Дорж Бату та Катя Бльостка

Категорія: «Події»
Дата: 13 Листопада 2021 (Субота)
Час: 21:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 323


13 листопада о 20:30 запрошуємо читачів на онлайн-розмову про блоги, книги і як з одного постає інше. Дорж Бату та Катя Бльостка довгий час вели свої блоги у соцмережах: Дорж розповідав про супутники та робочі будні у NASA, Катя – про материнство та виховання дітей. З цих розповідей у соцмережах з'явились їхні перші книги – «Франческа. Повелителька траєкторій» та «Матера вам не наймичка, або Чому діти – це прекрасно», які одразу стали українськими бестселерами. Про блоги, літературу, комунікацію з аудиторією, життя в Україні та США – у перехресному інтерв'ю Доржа Бату та Каті Бльостки. Онлайн-розмова транслюватиметься на facebook-сторінках «Видавництва Старого Лева» та видавництва «Віхола».

Дорж Бату — український письменник бурято-монгольського походження. Громадянин США. Автор книг «Франческа. Повелителька траєкторій» і «Франческа. Володарка офіцерського жетона», «Моцарт 2.0» і «Таємниця старого Лами». Народився і виріс в Бурятії, закінчив Бурятський державний університет. За освітою історик-сходознавець, спеціаліст з історії Китаю. Одружився з американською дизайнеркою українського походження Яриною Жук, виховують двох доньок. Працював телевізійним журналістом на каналах «1+1» та «Інтер». Переїхавши до США, працював кореспондентом «Голосу Америки» та «ТСН». Член Медіакорпусу ООН. У 2013 році покинув журналістику і став працювати у авіакосмічній галузі. Нині Дорж Бату — математик, спеціаліст з траєкторій космічних апаратів.

Катя Бльостка – письменниця, блогерка. Народилась в смт. Гоща на Рівненщині. Переїхала до США. Виховує чотирьох синів. Авторка книги «Матера вам не наймичка, або Чому діти – це прекрасно».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar