26 Квітня 2024, 02:32 | Реєстрація | Вхід
/ Школа в житті та книжках: Наталія Ясіновська, Надя Біла - 28 Жовтня 2021

Школа в житті та книжках: Наталія Ясіновська, Надя Біла

Категорія: «Події»
Дата: 28 Жовтня 2021 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 319


Школярі, школярки та їхні батьки, маємо для вас новину! У четвер, 28 жовтня, о 19:00 на Facebook-сторінці «Видавництва Старого Лева» письменниці Наталія Ясіновська та Надя Біла зустрінуться в прямому ефірі, щоб порозмовляти про школу в житті та книгах.

Цієї весни Старий Лев видав дуже особливу книгу Наталії Ясіновської «Любов, дідусь і помідори», яка розповідає про школярку Олесю. Мама дівчинки працює в США, тож Олеся живе з бабусею та дідусем. А коли дідусь захворіває на рак, то героїня не лише справляється зі шкільними клопотами, а й піклується про рідну людину.

А восени читачі познайомилися з новинкою Наді Білої «Ел і Ева». Це історія про шістнадцятирічного Ела, який живе життям звичайного американського підлітка, а згодом приїжджає зі США в Україну до батька. Там хлопець знайомиться з Евою, і вони дорослішають та пізнають життя вже разом.

Не лише ці книги в дечому перегукуються між собою, а й життя їхніх авторок. Наталія та Надя — українки, які живуть і працюють в Сполучених Штатах Америки. Поговорити письменницям точно буде про що! І про шкільне життя в США та в Україні. І про дорослішання в неповних сім’ях. І про підліткове кохання та стосунки. І ще про багато речей, з якими стикаються школярі, окрім уроків та контрольних. Адже підліткове життя наповнене новими досвідами, радощами і проблемами, пізнанням себе та інших. Письменниці обов’язково розкажуть, як передавати цю різноманітність у книжках, а також дадуть відповіді на всі глядацькі питання.

Тож маємо час обдумати, що запитати в Наді Білої та Наталії Ясіновської, а побачимось вже в четвер після уроків!
  • Наталія Ясіновська — українська письменниця та перекладачка, яка проживає в США. Авторка книги для підлітків «Любов, дідусь і помідори».
  • Надя Біла — українська письменниця, яка проживає в США. Авторка підліткової книги «Ел і Ева».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar