25 Квітня 2024, 08:01 | Реєстрація | Вхід
/ Дитячі забавлянки з Мариною Макущенко в Києві - 16 Жовтня 2021

Дитячі забавлянки з Мариною Макущенко в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 16 Жовтня 2021 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав’ярня Старого Лева
Адреса: вул. Прорізна, 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 317


Старий Лев запрошує активних маленьких читак провести час у компанії дитячої письменниці Марини Макущенко та її нової книжки "Дракон у дитсадку”. У суботу, 16 жовтня, о 12:00 в київській Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Прорізна, 10) розпочнуться дитячі забавлянки з авторкою. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням https://cutt.ly/fE5UPlj

Хто така Ея та чому вона ходить у дитячий садок разом із… драконом? Чому дитсадочок — це класно і весело, та як знайти в ньому нових друзів? Марина Макущенко розкаже усе це дітками, адже її нова книга розповідає саме про дитсадок і адаптацію в ньому. А окрім цікавої розмови з письменницею, дітей також чекають різні пізнавальні завдання, дружня атмосфера і, звісно ж, гаряче какао!

Разом з авторкою книжки "Дракон у дитсадку” читаки будуть малювати, розповідати веселі історії та навчаться майструвати дещо цікаве. Але про це вже дізнаєтесь на забавлянках:)

Книжка Марини Макущенко «Дракон у дитсадку» допоможе малюкам і батькам підготуватися до відвідин дитсадка і адаптації в ньому, а також потішить читачів веселими, зворушливими і повчальними історіями.

Ею хвилює багато питань, коли вона вперше йде в дитячий садок. І як же чудово, що для заспокоєння можна взяти з собою улюбленого дракона! А в садочку, виявляється, дуже весело: є багато діток, з якими можна бавитися і дружити, можна бути і дослідниками, і піратами. А іноді трапляються і бійки, та як же без них? Це красиве ілюстроване видання стане улюбленою книжкою малюків, які освоюються в дитячих садочках.

Марина Макущенко — письменниця і телевізійна журналістка, яка живе і працює в Києві. Авторка книги для маленьких діток "Дракон у дитсадку”.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar