18 Квітня 2024, 11:52 | Реєстрація | Вхід
/ Творча зустріч з Тамарою Горіха Зерня - 15 Жовтня 2021

Творча зустріч з Тамарою Горіха Зерня

Категорія: «Події»
Дата: 15 Жовтня 2021 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Соборний, 139
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 316


Книгарня «Є» та видавництво «Білка» запрошують на творчу зустріч з письменницею, перекладачкою та волонтеркою Тамарою Горіха Зерня. Модерує зустріч видавчиня Ірина Білоцерковська. Захід відбудеться 15 жовтня в рамках ArtForum 2021. Початок о 18:30.  

Дебютний роман «Доця» авторки з незвичним псевдонімом вийшов друком влітку 2019 року у видавництві «Білка», за короткий час здобув прихильників серед читачів, а також був відзначений спеціальною відзнакою «ЛітАкцент року – 2019» й авторитетною премією «Книжка року ВВС – 2019».

Про що ж книга, чому вона визвала велику зацікавленість в нашій країні й за її межами? Роман оповідає про події в Донецьку після окупації міста у 2014 році, а найбільше – про донеччанку, волонтерку з позивним Ельф, життя якої змінилося з початком війни, відбулося «переродження гречкосія у воїна». Всі події роману основані на реальних історіях життя.

Під час зустрічі Тамара також представить свою нову книгу «Принцип втручання», написану в жанрі детектива. І одночасно не-детектива. Це драма і комедія, смішна до сліз і зворушлива до ненависті історія. Це книга, на якій можна ворожити. Або різко закрити і кинути в обличчя ворогу, хай навіть твій ворог дивиться на тебе із дзеркала.

Героїня книги – жінка з дірою у грудях. На тому місці, де мало б бути серце, у неї діра та є ще таємниці, які з одного боку нас не вбивають, а з другого чомусь не поспішають робити сильнішими

Приходьте і долучайтеся до розмови про те, як Тамара Горіха Зерня створює книги, про стереотипи і про ціну війни.

УВАГА! Захід відбудеться із дотриманням всіх карантинних норм і вимог. Вхід з ковід-сертифікатами вільний. Без сертифікатів - кількість місць обмежен, реєстрація в особисті повідомлення Яна Терлецька (0963679513 вайбер,телеграм)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar