28 Березня 2024, 23:32 | Реєстрація | Вхід
/ «Ярино, вогнику мій» Ярослави Дегтяренко в Запоріжжі - 29 Травня 2018

«Ярино, вогнику мій» Ярослави Дегтяренко в Запоріжжі

Категорія: «Події»
Дата: 29 Травня 2018 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1014


Книгарня «Є» і видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на презентацію нового роману Ярослави Дегтяренко «Ярино, вогнику мій», яка відбудеться 29 травня. Початок – о 18.30. Модераторка – Яна Терлецька.

Новий історико-пригодницький роман з захопливим і непередбачуваним сюжетом. Ярина мріяла про весілля з молодим козаком Данилом Лозицьким. Та закоханих розділила доля: Ярина потрапила до татарського улусу, ставши невільницею. Її рятує мурза Аяз-бей, давній ворог Данила. Закоханий в цю горду русинку, він ладен на все заради неї. Ярина теж має почуття до Аяз-бея… На жаль, Ярину продають до Бахчисарайського гарему. Довкола дивовижної рабині, яку нарікають Вогником, плетуться інтриги, а в кожному закутку палацу чатує смертельна небезпека. Аяз-бей та Данило обидва прагнуть звільнити Ярину, але вогонь її кохання зігріє серце лише одного з них.

Ярослава Дегтяренко – сучасна українська письменниця з Запоріжжя, лауреатка конкурсу «Коронація слова», авторка історичних романів «Лицарі дикого поля» і «Ярино, вогнику мій».


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar