25 Квітня 2024, 13:48 | Реєстрація | Вхід
/ Воркшоп Ірини Білоцерковської у Запоріжжі - 16 Жовтня 2021

Воркшоп Ірини Білоцерковської у Запоріжжі

Категорія: «Події»
Дата: 16 Жовтня 2021 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Соборний, 139
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 316


Книгарня «Є», видавництво «Білка»  запрошують на воркшоп Ірини Білоцерковської за набором творчих карток «Писати легко» Ольги Андріяшко. Захід відбудеться 16 жовтня. в рамках ArtForum 2021. Початок о 15:00.  

Набір «Писати легко» складається з 70 окремих карток з різноманітними завданнями (креативне письмо, віршування, терапевтичне письмо, сторітелінг та ін.), які подано з обох сторін кожної картки. На одній стороні - завдання, а на іншій деталі щодо його написання, приклади з літератури (це може бути також фото, картина художника).

Такий зручний формат дає змогу працювати окремо з кожною карткою, доповнюючи її своїми варіантами поданого завдання. Окрім того, є детальна інструкція на 3 картках з описом ідей для використання.

Усі картки тематично поділені за 10 тижнями відповідно до настрою завдань на них. Тому можна за бажанням тягнути наосліп картку і виконувати завдання, запропоноване на ній, або витягати зумисне картку з того тижня, настрій якого найбільше відповідний для тебе у день писання.

Робота з картками спрямована на знайомство з деякими літературознавчими термінами, прийомами написання та побудови тексту; на розвиток уяви та асоціативне мислення. Нешаблонність завдань сприятиме креативному погляду на знайомі вже речі.

Для кого ці картки? Насамперед для тих, хто працює зі словом (вчителів, копірайтерів, SMM-фахівців, учнів-старшокласників та студентів, авторів-початківців, спікерів), а також психологів, арт-терапевтів, коучів. Для усіх, кому цікаво писати та розвиватися у творчості.

Воркшоп проводить видавчиня, засновниця видавництва «Білка» Ірина Білоцерковська

УВАГА! Захід відбудеться із дотриманням всіх карантинних норм і вимог. Вхід з ковід-сертифікатами вільний. Без сертифікатів — кількість місць обмежена,  реєстрація в особисті повідомлення Яна Терлецька (0963679513 вайбер,телеграм)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar