18 Квітня 2024, 21:39 | Реєстрація | Вхід
/ «Дарую братика за підписку. Твій інстащоденник» - 14 Вересня 2021

«Дарую братика за підписку. Твій інстащоденник»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Вересня 2021 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 359


У вівторок, 14 вересня, о 19:00 Старий Лев запрошує дітей і підлітків, які цікавляться соцмережами, а також їхніх батьків на свою Facebook-сторінку! Саша Кочубей та Міра Київська у прямому ефірі говоритимуть про головну блогерську новинку року — книжку «Дарую братика за підписку. Твій інстащоденник». Чекаємо всіх :)

«Дарую братика за підписку. Твій інстащоденник» — це книжка-алігат Саші Кочубей, яка з’явилась у продажу наприкінці травня. З одного боку видання — весела повість про дівчинку Зо, яка створює собі профіль в інсті та вирішує стати відомою блогеркою з мільйоном підписників. А прочитавши цю дотепну історію та обернувши книжку іншим боком, читачі отримають особистий інстащоденник, разом із яким кожен зможе стати популярним в соцмережах. Де ж іще можна знайти щоденник із безліччю уроків та шпаргалок, але без жодних правил і домашки?!

Письменниця Саша Кочубей розповість про ідею нової книжки та її написання, головних героїв і їхні прототипи, а також про все-все, що вас цікавитиме! Як авторка зібрала стільки цікавинок, шпор і порад про ведення блогу? Що потрібно знати читачам, аби самим зібрати мільйон підписників у соцмережах? Про це письменницю також запитає модераторка розмови Міра Київська, а кожен глядач матиме можливість поставити свої питання у коментарях.

Тож заряджайте ґаджети, ставте нагадування у Facebook, і до зустрічі 14 вересня!

Саша Кочубей — дитяча письменниця, ілюстраторка та редакторка. Авторка рекомендованої усім юним блогерам і блогерками книжки «Дарую братика за підписку. Твій інстащоденник».
Міра Київська — літературознавиця та критикиня, співзасновниця та головна редакторка інтернет-журналу «Букмоль».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar