19 Квітня 2024, 00:00 | Реєстрація | Вхід
/ Вдвічі більше клопотів: «Олівія і два її життя» - 21 Грудня 2021

Вдвічі більше клопотів: «Олівія і два її життя»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Грудня 2021 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 316


Надворі вже холодна зима, а вам хочеться теплої і затишної розмови? Тоді запрошуємо у вівторок, 21 грудня, о 19:00 на Facebook-сторінку Старого Лева! Там перекладачка Наталя Іваничук, психологиня Софія Влох та літературознавиця Міра Київська влаштують домашнє онлайн-обговорення книги Гайді Лінде «Олівія і два її життя».

Батьки десятирічної Олівії розлучені, тож дівчинка живе на дві хати. Один тиждень вона проводить у мами, а інший — у тата. І це два зовсім різні життя! В одному домі гамірно й весело, а в іншому — спокійно і затишно. Олівія не засмучується через ці обставини, а насолоджується своїм подвійним життям. Хоч воно й приносить їй багато клопотів, але й щастя у дівчинки подвійне!
Та згодом в класі героїні з’являється новенька популярна учениця. А татова дружина скоро має народити дитинку, тож і через це Олівія починає перейматися…

Але, як і личить добрим дитячим книгам, закінчиться все добре. І, як личить книгам різдвяним, станеться це в наймагічніше свято року!

Під час онлайн-презентації ми разом із вами обговоримо подвійне життя Олівії. Чому важливо зберігати позитив і насолоджуватися життям, навіть якщо деякі його обставини незручні? Як допомогти своїм дітям порозумітися з однокласниками чи перестати ревнувати батьків до молодших братиків і сестричок? Якими словами потрібно розмовляти з дітьми на такі теми?

Наталя Іваничук розповість вам про роботу над перекладом книги, психологиня Софія Влох допоможе краще зрозуміти героїню та взяти із неї приклад, а Міра Київська промодерує це передріздвяне обговорення. Долучайтеся до нього й ви та ставте свої питання в коментарях до трансляції!
  • Наталя Іваничук — перекладачка з норвезької, шведської та німецької мов. Авторка українського перекладу книги «Олівія і два її життя».
  • Софія Влох — психологиня, когнітивно-поведінкова психотерапевтка.
  • Міра Київська — літературознавиця та критикиня, засновниця і головна редакторка інтернет-журналу «Букмоль».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar