28 Березня 2024, 16:22 | Реєстрація | Вхід
/ Реалії і магія «Магнетизму» із Петром Яценком - 4 Липня 2021

Реалії і магія «Магнетизму» із Петром Яценком

Категорія: «Події»
Дата: 04 Липня 2021 (Неділя)
Час: 17:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 438


У неділю, 4 липня, о 18:00 запрошуємо на розмову про роман Петра Яценка «Магнетизм» у львівську Книгарню-кав'ярню Старого Лева (вул. Галицька, 17). Про стосунки міст та їхніх мешканців, реалії і магію, Донецьк та Київ у книжці «Магнетизм» нарешті маємо змогу поспілкуватися в офлайні. Модеруватиме подію Анастасія Левкова. Вхід вільний.

«Міста, як і люди, можуть помирати. Достатньо прикласти руку до будівель, і ти відчуєш, як пульсація покидає їх, серце міста зупиняється», – переконаний письменник Петро Яценко.

У дев'ятому романі автора розгортається магічна історія про те, як у диво­вижний спосіб пов’язані люди й міста: вони притягуються і відштовхуються, можуть із легкістю знищити одні одних, а можуть дати одні одним життя… Головна героїня Марія на прізвисько Гайка тікає з окупованого Донецька останнім потягом до Києва й опиняється сама в чужому великому місті. Ще в дитинстві вона відкрила в собі дивний хист бачити історії людей, записані на металі, а тепер чує мову будинків і знає їхні імена. День за днем перед нею постають нові химерні виклики, але найголовніший із них — чи зможе вона своєю жертвою врятувати рідне місто, серце якого перестало битися?



0 коментарів

Залишити коментар

avatar