29 Березня 2024, 09:04 | Реєстрація | Вхід
/ «Таємниця Старого Лами» з Доржем Бату в Instagram - 19 Червня 2021

«Таємниця Старого Лами» з Доржем Бату в Instagram

Категорія: «Події»
Дата: 19 Червня 2021 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Instagram
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 344


У суботу, 19 червня, о 18:00 ВСЛ запрошує на прямий ефір із письменником Доржем Бату та Мар'яною Савкою, на якому будемо говорити про найновішу книгу Доржа «Таємниця старого Лами». Як створювалась книга? Скільки часу знадобилось автору на її написання? Яким було дитинство письменника та чим воно відрізнялось від дитинства його героїв? А ще про Бурятію, радянські репресії, буддизм та таємниці – у прямому ефірі на інстаграм-сторінці видавництва

«Таємниця старого Лами» — нова книжка Доржа Бату, в основі якої — реальні події з життя автора та реальні персонажі. Це не просто збірка оповідань про Вчителя, як може здатися на перший погляд. Кожен читач знайде у цій книжці щось своє: для когось ця історія привідкриє таємниці Вчення і буддійського світосприйняття. Для когось вона буде екскурсом у жорстокі радянські часи і покаже, що доля усіх народів, які були загнані в СРСР, трагічно схожа. А для когось вона буде просто неймовірно веселою і сумною водночас, детективною пригодою двох хлопчаків та їхнього старого Вчителя Чімітдоржа-лами. Неповторну атмосферу книжки доповнюють чудові ілюстрації Ярини Жук і QR-коди з відеороликами.
 
Дорж Бату (Андрій Васильєв) — український письменник бурято-монгольського походження. Громадянин США. Автор дилогії «Франческа. Повелителька траєкторій» і «Франческа. Володарка офіцерського жетона» та роману «Моцарт 2.0». Народився і виріс в Бурятії, закінчив Бурятський державний університет. За освітою історик-сходознавець, спеціаліст з історії Китаю. Одружився з американською дизайнеркою українського походження Яриною Жук і 2002 року переїхав жити до України. Виховують двох доньок, Софію та Христину. Працював телевізійним журналістом на загально­національних каналах «1+1» та «Інтер». Переїхавши до США, працював кореспондентом «Голосу Америки» та «ТСН». Член Медіакорпусу ООН. У 2013 році покинув журналістику і став працювати у авіакосмічній галузі. Нині Дорж Бату — математик, спеціаліст з траєкторій космічних апаратів.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar