24 Квітня 2024, 11:07 | Реєстрація | Вхід
/ Business talk про книжку «Кав'ярня. Мій перший бізнес» - 17 Червня 2021

Business talk про книжку «Кав'ярня. Мій перший бізнес»

Категорія: «Події»
Дата: 17 Червня 2021 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 352


Запрошуємо дітей, підлітків та всіх охочих на розмову «Зі смаком і сенсом. Business talk про книжку «Кав'ярня. Мій перший бізнес» за участі керівниці Книгарні-кав’ярні Старого Лева Насті Предки і баристи Діани Лозінської, книжково-кавові мрії яких здійснилися. Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1fDdE3yKmGLOVzUZKPjJnYlmJbxLV-u0T0L8Q2sCaR2s/viewform.

Чекаємо вас у Книгарні-кав'ярні Старого Лева (Львів, вул. Галицька, 17).
Працівниці Старого Лева розкажуть про книжку Юстини Бережніцкої «Кав'ярня. Мій перший бізнес» та поділяться досвідом, лайфхаками і цікавинками про роботу у Книгарні-кав’ярні. Як відрити свій заклад, брейншторм креативних назв, смачні секрети від баристи, легенда про каву і майстер-клас із приготування напоїв — Настя та Діана готують для учасників насичену програму. Ви довідаєтеся як працює заклад, хто і звідки постачає смаколики для Старого Лева, як готують чудові напої та зможете самостійно зробити лимонад, а потім посмакувати результатом.

Книжка Юстини Бережніцкої стане справжнім путівником для дитини у світі складних речей: бізнес-планів, брендування, менеджменту. Але юним підприємцю/підприємиці не варто боятися цих слів – у нотатнику вони подані максимально простою та зрозумілою кожному мовою. А ще після кожного етапу читачам пропонують зафіксувати власні ідеї, думки, пропозиції та варіанти – на це він і нотатник!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar