25 Квітня 2024, 11:57 | Реєстрація | Вхід
/ «Український Майдан, російська війна» | Презентація - 15 Червня 2021

«Український Майдан, російська війна» | Презентація

Категорія: «Події»
Дата: 15 Червня 2021 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Київський центр УКУ
Адреса: вул. Мазепи, 10 а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 575


15 червня, о 19.00 «Видавництво Старого Лева» запрошує читачів на розмову з Михайлом Винницьким про його нову книгу «Український Майдан, російська війна. Хроніка та аналіз Революції Гідності», що відбудеться у Київському центрі УКУ (вул. Мазепи, 10 а). Модеруватиме зустріч Андрій Зелінський

Як автору працювалось над книгою? Що б хотілося змінити та/або додати? Як з погляду 2021 року оцінюються події Майдану? Про все це та не лише у розмові з учасниками заходу. Вхід вільний за умов попередньої реєстрації: https://forms.gle/vyzc1ABX2N3kc9ZC6

У книзі «Український Майдан, російська війна. Хроніка та аналіз Революції Гідності» детально та послідовно висвітлено події в Україні 2013–2018 рр. Ця історична праця поєднує в собі точку зору науковця і спостерігача-учасника, який брав активну участь у протестах. Під час Революції Гідності Михайло Винницький був постійним коментатором англомовних ЗМІ, здійснював аналіз поточних подій у своєму блозі «Думки з Києва». Книга вперше побачила світ у 2019 році англійською мовою і стала внеском автора у відстоювання позицій України в її довголітній інформаційній війні.

Михайло Винницький народився в Канаді і там проживав до 27 років. У 2003 році він отримав докторський (PhD) ступінь в Кембриджському університеті (Великобританія) і далі переїхав в Україну, отримавши українське громадянство в 2019 році. Михайло викладає на кафедрі соціології Києво-Могилянської Академії, а також у Львівській бізнес школі УКУ. В роки після Майдану він був призначений радником трьох Міністрів освіти і науки України (С. Квіта, Л. Гриневич, Г. Новосад), а також обраний головою Національної команди експертів з реформування вищої освіти Еразмус+. Він також є членом Ради наставників Української Академії Лідерства і з початку 2019 року очолює секретаріат Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Андрій Зелінський – священик Української греко-католицької церкви, військовий капелан, співзасновник, лектор і член Ініціативної групи та Наглядової ради Української Академії лідерства, викладач програми «Етика — політика — економіка» УКУ, заступник керівника Департаменту військового капеланства. Народився 1979 року. Філософську освіту здобував у St. Basil College, Стамфорд, США; богословську – у Pontificia Universita Gregoriana, Рим, Італія; політологічну – у Національному університеті «Києво-Могилянська Академія», Київ. Своє капеланське служіння серед військовослужбовців розпочав у 2006 р. в Академії сухопутних військ у Львові, а з червня 2014 р. бере активну участь у забезпеченні духовною підтримкою українських військових у зоні АТО, здійснюючи своє служіння у підрозділах ЗСУ під Слов’янськом, Краматорськом, у Пісках, Дебальцевому та під Маріуполем Донецької області. Автор книг «Соняхи. Духовність під час війни» та «Моя мандрівка у Країну морпіхів».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar