26 Квітня 2024, 11:21 | Реєстрація | Вхід
/ «Український Майдан» Михайла Винницького - 26 Травня 2021

«Український Майдан» Михайла Винницького

Категорія: «Події»
Дата: 26 Травня 2021 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Центр Шептицького
Адреса: вул. Стрийська 29 а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 454


Львів’яни та гості міста, запрошуємо вас у середу, 26 травня, о 19:00 на розмову з Михайлом Винницьким про його нову книгу «Український Майдан, російська війна. Хроніка та аналіз Революції Гідності». Модеруватиме захід Софія Опацька. Про роботу над книгою, рефлексії щодо буремних подій кінця 2013 р. та останніх років, їх сприйняття й оцінку сучасниками, різні виміри протестів, західну аудиторію та роль Майдану – про все це у розмові з гостями заходу. 

Чекаємо вас 26 травня у Центрі Шептицького, велика зала (002) (вул. Стрийська 29 а). Вхід вільний за умов попередньої реєстрації: https://forms.gle/wy8bF6Gpa9Xufnv78.

У книзі «Український Майдан, російська війна. Хроніка та аналіз Революції Гідності» детально та послідовно висвітлено події в Україні 2013–2018 рр. Ця історична праця поєднує в собі точку зору науковця і спостерігача-учасника, який брав активну участь у протестах. Під час Революції Гідності Михайло Винницький був постійним коментатором англомовних ЗМІ, здійснював аналіз поточних подій у своєму блозі «Думки з Києва». Книга вперше побачила світ у 2019 році англійською мовою і стала внеском автора у відстоювання позицій України в її довголітній інформаційній війні.

Михайло Винницький народився в Канаді і там проживав до 27 років. У 2003 році він отримав докторський (PhD) ступінь в Кембриджському університеті (Великобританія) і далі переїхав в Україну, отримавши українське громадянство в 2019 році. Михайло викладає на кафедрі соціології Києво-Могилянської Академії, а також у Львівській бізнес школі УКУ. В роки після Майдану він був призначений радником трьох Міністрів освіти і науки України (С. Квіта, Л. Гриневич, Г. Новосад), а також обраний головою Національної команди експертів з реформування вищої освіти Еразмус+. Він також є членом Ради наставників Української Академії Лідерства і з початку 2019 року очолює секретаріат Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Софія Опацька – декан-засновниця та Голова Наглядової ради Львівської бізнес-школи, проректорка з науково-педагогічної роботи Українського католицького університету. Викладачка організаційного розвитку, підприємництва, лідерства. Софія Опацька є засновницею та кураторкою проекту Global Shapers у Львові, а також членкинею дорадчої ради центру Емаус.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar