26 Квітня 2024, 02:21 | Реєстрація | Вхід
/ Дорж Бату «Таємниця старого Лами» - 4 Червня 2021

Дорж Бату «Таємниця старого Лами»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Червня 2021 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 444


Нещодавно з друку приїхала довгоочікувана новинка від автора книг про Франческу та Моцарта Доржа Бату«Таємниця старого Лами». І настав час поговорити про неї! Тож запрошуємо вас на онлайн-презентацію новинки, яка відбудеться 4 червня, о 19.00 за участі Доржа Бату та модератора, Вахтанга Кіпіані. Про таємниці старого Лами, дитинство автора, Бурят-Монголію, радянський репресії, правду та художній домисел у книзі та ще багато-багато цікавого – у розмові з учасниками заходу. Приєднуйтесь!
Трансляція розмови відбуватиметься на фейсбук-сторінці Видавництва: facebook.com/starlev

«Таємниця старого Лами» — нова книжка Доржа Бату, в основі якої — реальні події з життя автора та реальні персонажі. Це не просто збірка оповідань про Вчителя, як може здатися на перший погляд. Кожен читач знайде у цій книжці щось своє: для когось ця історія привідкриє таємниці Вчення і буддійського світосприйняття. Для когось вона буде екскурсом у жорстокі радянські часи і покаже, що доля усіх народів, які були загнані в СРСР, трагічно схожа. А для когось вона буде просто неймовірно веселою і сумною водночас, детективною пригодою двох хлопчаків та їхнього старого Вчителя Чімітдоржа-лами. Неповторну атмосферу книжки доповнюють чудові ілюстрації Ярини Жук і QR-коди з відеороликами.

Дорж Бату (Андрій Васильєв) — український письменник бурято-монгольського походження. Громадянин США. Автор дилогії «Франческа. Повелителька траєкторій» і «Франческа. Володарка офіцерського жетона» та роману «Моцарт 2.0». Народився і виріс в Бурятії, закінчив Бурятський державний університет. За освітою історик-сходознавець, спеціаліст з історії Китаю. Одружився з американською дизайнеркою українського походження Яриною Жук і 2002 року переїхав жити до України. Виховують двох доньок, Софію та Христину. Працював телевізійним журналістом на загально-національних каналах «1+1» та «Інтер». Переїхавши до США, працював кореспондентом «Голосу Америки» та «ТСН». Член Медіакорпусу ООН. У 2013 році покинув журналістику і став працювати у авіакосмічній галузі. Нині Дорж Бату - математик, спеціаліст з траєкторій космічних апаратів.

Вахтанг Кіпіані — український журналіст, публіцист, історик. Головний редактор Інтернет-видання «Історична Правда», однойменного тележурналу, викладач магістерської програми з журналістики Україснького католицького університету у Львові та кафедри PR у Національному університеті «Києво-Могилянська академія», засновник «Музею-архіву преси».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar