20 Квітня 2024, 05:20 | Реєстрація | Вхід
/ Юрко Іздрик та «Інші речі»: поетичний вечір у Львові - 27 Травня 2021

Юрко Іздрик та «Інші речі»: поетичний вечір у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 27 Травня 2021 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Львівська копальня кави
Адреса: площа Ринок, 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 399


Друзі, маємо чудову новину – Юрко Іздрик їде до Львова на презентацію своєї найновішої поетичної збірки «Інші речі»! Вже 27 травня о 19:00 запрошуємо вас на поетичний вечір, на якому автор розповість про «Інші речі» та не лише. Без читань також не обійдеться: нові вірші та давно улюблена класика у виконанні Юрка Іздрика однозначно прикрасять ваш вечір. Модеруватиме розмову Мар’яна Савка.

Зустріч відбудеться у Львівській копальні кави (площа Ринок, 10). Вхід вільний за умов попередньої реєстрації: https://forms.gle/ZwvhEFSqyXGForSv9

Вірші Юрка Іздрика мають особливий оптичний ефект наближення до самої зіниці ока. Так близько, що опиняєшся всередині вірша, зрештою, всередині життя поета чи ліричного героя і проживаєш як своє власне, таким воно є реальним. Може, в цьому і полягає феномен Іздрика. Яким би він не був тонально різним — чи пронизливо ліричним, чи жорстко іронічним, він залишається рідним, твоїм, тобою віддзеркаленим. Тут, окрім віршів, є ще й колажі поета, ці «інші речі» проступають у словах і малюнках, тим самим творять тіло однієї єдиної речі — книжки як артефакту життя.

Юрій Іздрик — український прозаїк, поет, культуролог, автор концептуального журнального проекту «Четвер». Один із творців станіславського феномену. Автор повісті «Острів КРК», поетичної збірки «Станіслав і 11 його визволителів», романів «Воццек», «Подвійний Леон» і «АМтм», збірки «Флешка», «Флешка-2GB», «Таке», «Underwor(l)d», «Іздрик. Ю», «Після прози», «AB OUT», «Календар любові», «Номінація», «Меланхолії», низки повістей, оповідань, статей з культурології та літературознавства.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar