29 Березня 2024, 06:34 | Реєстрація | Вхід
/ Автограф-сесія Юлії Мусаковської у Львові - 16 Травня 2021

Автограф-сесія Юлії Мусаковської у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 16 Травня 2021 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 303


Друзі, ви теж засумували за живою взаємодією з авторами? Пам’ятаєте, у докарантинні часи вихід книжок супроводжувався обов’язковими розмовами, автографами і селфі? Пора відновлювати спілкування у безпечному режимі. Запрошуємо львів’ян на автограф-сесію письменниці, перекладачки, членкині українського ПЕН Юлії Мусаковської у львівській Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Галицька, 17). 

Авторка підписуватиме всім охочим збірку «Бог свободи» 16 травня з 17:00 до 19:00 на літньому майданчику книгарні. Якщо ви вже придбали книгу або ж тільки плануєте це зробити – запрошуємо завітати у книгарню та підписати її особисто в неділю.

Юлія працювала над книжкою близько 6 років, ці тексти – зріз персональних і родинних досвідів, історичних подій та трансформацій. «Бог свободи» – про вибір і відповідальність, про війну і любов, про метафоричні пошуки і реальні знахідки. Фантасмагоричні ілюстрації Анастасії Старко доповнюють враження від віршів, книжку хочеться гортати, перечитувати й обов’язково тримати біля серця.

Юлія Мусаковська – поетка, перекладачка. Авторка п’яти поетичних збірок: «Бог свободи» (2021), «Чоловіки, жінки і діти» (2015), «Полювання на тишу» (2014), «Маски» (2011), «На видих і на вдих» (2010). Вірші перекладені англійською, шведською, іспанською, польською, литовською, болгарською, російською, німецькою мовами та на іврит. Твори публікувалися у журналах «ШО», «Кур’єр Кривбасу», «Київська Русь», «Четвер», RADAR та ін., у різноманітних альманахах та антологіях. Перекладає шведську поезію українською та сучасну українську поезію англійською мовою. Мешкає у Львові, працює у сфері інформаційних технологій.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar