27 Квітня 2024, 02:14 | Реєстрація | Вхід
/ Онлайн-екскурсія «Мої чорнобильські історії» - 20 Квітня 2021

Онлайн-екскурсія «Мої чорнобильські історії»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Квітня 2021 (Вівторок)
Час: 12:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 326


20 квітня о 12:00 відбудеться онлайн-екскурія "Мої чорнобильські історії" з учасником чорнобильських подій, відомим екскурсоводом, києвознавцем Валерієм Лисенком. Подія присвячена 35-м роковинам техногенної катастрофи. Зустріч модеруватиме Надія Грищенко.

Валерій Лисенко — професійний екскурсовод із 7-ми річним стажем. Більше 40 років проводить екскурсії для спортивних груп. Харизматичний чоловік із приємним голосом і потужною позитивною енергетикою. Важко знайти більш компетентного і обізнаного киянина ніж він. І найважливіше – дуже закоханий у Київ!

Валерій Лисенко — киянин у другому поколінні, з родини педагогів-науковців. За освітою інженер-математик. У 1973 році закінчив механіко-математичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. З початку 70-х років ХХ століття активно освоював інформаційно-обчислювальну техніку, працював інженером та викладачем у КПІ та інших науково-технічних установах. Займався спортивним туризмом: Київщина, Кавказ, Тянь-Шань, Памір, Арктика, Карпати, Крим. З початку 90-х років прилучився до картографії та журналістики. Протягом 1997–2003 років працював у Інформаційному центрі Чорнобильської зони, у тому числі три роки був веб-майстром офіційного чорнобильського сайту.

У 1998 році, працюючи в Чорнобилі, почав великий приватний проєкт – один із перших культурологічних сайтів українського Інтернету „1000-ліття української культури”.

З 2003 року працює викладачем комп’ютерних технологій на кафедрах видавничої справи та редагування (спершу в Інституті журналістики КНУ ім. Шевченка, з 2005 року в приватному Університеті „Україна”). Член правління Ліги екскурсоводів Києва.

Екскурсії проводить українською або російською; може спілкуватися англійською, французькою та польською мовами зі словником.

Долучайтеся до онлайн-екскурсії та мандруйте разом з нами!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar