08 Травня 2024, 10:29 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Олени Косенко "Злотий, долар, євро" - 15 Квітня 2021

Презентація книги Олени Косенко "Злотий, долар, євро"

Категорія: «Події»
Дата: 15 Квітня 2021 (Четвер)
Час: 14:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 350


15 квітня о 14:00 до віртуальної студії бібліотеки завітає гостя аж із Іспанії, щоб презентувати автобіографічну книгу про своє життя та пошуки нової долі за кордоном. Книга має назву «Злотий, долар, євро. Історія незаплаканої заробітчанки» (видавництво «Зелений пес»).

Українці їдуть за кордон не від хорошого життя. Але ніхто з них не ставить на собі хрест. Життя за кордоном не позбавлене сюрпризів, коли людина відкрита у своїх почуттях та переконаннях, щастя не може обійти її і обов'язково знайде свою володарку. За страждання та поневіряння на чужині приходить винагорода - зустріч з коханим усього життя. Ця історія про долю конкретної жінки і водночас про долю тисячі заробітчанок, про Європу зблизька та Україну здалека. Ця історія типова і водночас неповторна, гірка та весела, мудра та наївна - як усе наше життя.

Олена Косенко народилась у Первомайську Луганської області. Виросла на Буковині, закінчила Чернівецький державний університет. Працювала вчителькою середніх шкіл, психологом. З 2002 року працює в Іспанії. У ці роки почала писати блоги. Друкувала статті у газетах "День", "Новое время", "Час", "Сумщина" та інших виданнях. В Іспанії заснувала разом з чоловіком Асоціацію українців Астурії "Віче", яка допомагала коштами Майданові Гідності, діючій армії, сиротам війни.

Кілька разів спілкувалася з читачами газети "La Nueva España", давала декілька інтерв'ю про події в Україні. Зараз готує переклад книги "Злотий, долар, євро. Історія незаплаканої заробітчанки" для публікації в Іспанії.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar